Diergaarde Blijdorp is op 27 januari uitgeroepen tot winnaar van de MEETINGS Award 2019 voor beste meeting- en eventlocatie van Nederland.

Diergaarde Blijdorp is op 27 januari uitgeroepen tot winnaar van de MEETINGS Award 2019 voor beste meeting- en eventlocatie van Nederland.

De jury is vooral te spreken over de service en diversiteit van Diergaarde Blijdorp als evenementenlocatie. “Met meerdere locaties, is er altijd een passende te vinden voor ieder event. Het is een fijne locatie om mee samen te werken in alle opzichten. Mensen met passie voor vak en bezoekers. Alles is mogelijk, zolang het niet ten koste gaat van dier en welzijn", aldus het juryrapport. Steven Fontein, hoofd evenementen bij Diergaarde Blijdorp - Rotterdam Zoo: ”We zijn enorm trots met het voor de tweede keer behalen van deze bijzondere prijs. Naast een bijzondere Dierentuin zijn we een unieke evenementenlocatie waar we met ons team dagelijks alles in het werk stellen om onze gasten een onvergetelijke dag te verzorgen. Wat deze award extra speciaal maakt is het feit dat het een publieksprijs is, een pluim van onze eigen klanten dus!”

Over de MEETINGS Award

De MEETINGS® Awards zijn publieksprijzen voor de beste MICE-locaties en -bedrijven. Het zijn de prijzen voor de beste meeting- en eventlocaties, de beste suppliers en de beste aanbieders van teambuildingactiviteiten. De awards worden in 2019 in vier categorieën uitgereikt tijdens het jaarlijkse MEETINGS BUSINESS EVENT. De organisatie is in handen van MEETINGS: het eerste (sinds 1987) en grootste vaktijdschrift voor zakelijke bijeenkomsten.

Beste Evenementenlocatie van het Jaar 2019

Winnaar GOUD/1e plaats: Diergaarde Blijdorp

Winnaar ZILVER/2e plaats: De Rebelle

Winnaar BRONS/3e plaats: Koninklijke Spido

Regiowinnaars:

Regio Noord: WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

Regio Oost: Bouw & Infra Park

Regio West: Diergaarde Blijdorp

Regio Zuid: De Rebelle

Over Blijdorp Events

Blijdorp Events is de event- en productietak van Diergaarde Blijdorp. Jaarlijks organiseert Diergaarde Blijdorp zo’n 900 zakelijke events, van intieme vergaderingen tot personeelsuitjes tot 10.000 deelnemers. Wat Diergaarde Blijdorp bijzonder maakt als evenementenlocatie is de unieke omgeving met mooie thematiseerde locaties, moderne faciliteiten en bijzondere ontmoetingen met haar dieren. Een ervaren team van eventplanners, partymanagers en bediening staat garant voor een hoogwaardig culinair en service product.

Meer informatie: www.diergaardeblijdorp.nl / www.meetingsguide.nl