Dierenpark Pairi Daiza in België opent op 21 maart 50 nieuwe verblijven en verdubbelt zo het aantal logementen op haar resort. Het gaat om kamers met (onderwater)zicht op ijsberen, walrussen, pinguïns en Siberische tijgers.

Dierenpark Pairi Daiza in België opent op 21 maart 50 nieuwe verblijven en verdubbelt zo het aantal logementen op haar resort. Het gaat om kamers met (onderwater)zicht op ijsberen, walrussen, pinguïns en Siberische tijgers.

Die komen bovenop het al bestaande aanbod van lodges en kamers met zicht op beren, wolven, damherten en Stellerzeeleeuwen. Enkele schetsbeelden van het voorlopig ontwerp:

2019 betekende een belangrijk jaar voor Pairi Daiza, want in juni openden we onze allereerste overnachtingsmogelijkheden tussen de dieren. Een aanbod dat een waanzinnig succes betekende, want de lodges en hotelkamers in onze Canadese wereld The Last Frontier kenden gemiddeld een bezettingsgraad van 82%. Daarbij kwamen 79% van onze resortgasten uit eigen land, 16% waren Fransen, 3% kwam uit Nederland. Ook Duitsers, Britten, Amerikanen, Canadezen, Zwitsers, Spanjaarden, Portugezen, Roemenen, Marokkanen, Beniners en Gambianen wisten het park te vinden. 95% van de resortgasten koos voor een verblijf van twee dagen en één nacht. 9 arrangementen vanuit 3 verschillende kijkniveau’s

De nieuwe arrangementen in het Pairi Daiza Resort, die vanaf 21 maart opengaan voor het grote publiek, maar nu al te boeken zijn, bieden drie verschillende kijkniveau’s: onder water (onder meer bij de ijsberen en walrussen), gelijkvloers of van bovenaf. Het volledige assortiment van het Pairi Daiza Resort biedt nu overnachtingen met zicht op: Siberische tijgers, pinguïns, ijsberen, walrussen, wolven, bruine beren, zwarte beren, damherten en Stellerzeeleeuwen. Met de toevoeging van The Land of the Cold aan het resort beslaat het immersief verblijf in het park nu een oppervlakte van 11 hectare die 24 uur op 24 voor de resortgasten toegankelijk is

Ongewijzigde tarieven

Wie boekt in het Pairi Daiza Resort krijgt niet enkel een overnachting voor zijn geld. Elke boeking omvat het verblijf van twee volledige dagen in het park en één nacht in halfpension (ontbijt en avondmaal inbegrepen), maar ook exclusieve momenten met de dieren, 24 uur op 24 toegang tot de Pairi Daizawerelden The Last Frontier en Land of the Cold, gratis drankjes op de kamer, parking en bagagehandling. Deze pakketten boeken kan al vanaf 130 euro per persoon.

Meer informatie: www.pairidaiza.eu/nl#pairi-daiza-resort

Pairi Daiza op 'Het Nieuwe Dagje uit' (11 februari)

Olivier Bauden, commercieel directeur van Pairi Daiza, komt op 11 februari naar Nederland voor de vakdag Het Nieuwe Dagje Uit. Hij geeft dan een lezing met als thema: 'Immersieve ervaringen in de Beste Dierentuin van Europa' 

Naast Pairi Daiza kun je op deze vakdag ook meer te weten komen over Family Entertainment Center The MAXX in Veenendaal (locatie van het event), Het bijzondere bedrijf Omni Events & Watergoed, en de Brothers Horeca Groep. Daarnaast is er nog een uitgebreid programma aan workshops.

Meer informatie: Vakdag Het Nieuwe Dagje Uit