Bij het opruimen van de Pretwerk.nl redactie-desk in het nieuwe jaar kwamen we nog enkele nieuwe producten tegen die nog niet eerder aan bod zijn gekomen op onze website.

Bij het opruimen van de Pretwerk.nl redactie-desk in het nieuwe jaar kwamen we nog enkele nieuwe producten tegen die nog niet eerder aan bod zijn gekomen op onze website.

Meer nieuws en noviteiten van de beurs: #IAAPAparis19

Karaoke Room lift mee op populariteit 'The Voice'

Met de The Voice Karaoke Room is karaoke in een vorm gegoten die uitstekend als commerciële activiteit kan worden aangeboden - bijvoorbeeld als onderdeel van een Family Entertainment Center of als activiteit in een winkelcentrum. Een of twee artiesten nemen plaats in de Box en de rest van de groep kan rondom meegenieten van de kunsten van hun collega. Een scherm op het dak van karaokeruimte is een optie die kan worden toegevoegd. Na afloop is er een blijvende herinnering in de vorm van een opname. Recent heeft het bedrijf een licentie afgesloten (naamgebruik) met het populaire TV format 'The Voice of...'. Dat maakt het product nog populairder.

https://www.youtube.com/watch?v=omyhJwJHez8

Meer informatie: www.karaokemedia.com/en/

Jolly Heap - echte softplay voor de allerkleinsten

Jolly Heap is een product van stoffen bouwblokken die met magnetisme aan elkaar kleven. Net als bij Lego, kun je er creatief mee bouwen. Er zijn verschillende vormen en kleuren beschikbaar. "Het product is inmiddels zo'n 3 jaar op de markt.", vertelt de vertegenwoordigster vandit Poolse bedrijf; "Het wordt al gebruikt op scholen en peuterspeelzalen. Het product wordt op de IAAPA vakbeurs in Paris voor het eerst aan de recreatiesector gepresenteerd."

https://www.youtube.com/watch?v=KP555NkkK_o

Red.: Door de zachte structuur is het product bijzonder geschikt voor de allerjongste doelgroep.

Meer informatie: www.jollyheap.com/en/

Blacklight decors eenvoudig geprint

Decors met een blacklight effect zijn niet nieuw in de recreatiesector. We komen deze tegen in donkere ruimtes van bijvoorbeeld een lasergame arena of glowgolf. Veelal zijn de blacklight effecten handmatig aangebracht door kunstenaars. Het is nu ook mogelijk om foto's al in het ontwerp te voorzien van blacklight effecten en deze vervolgens te pinten op verschillende ondergronden zoals bijvoorbeeld grote doeken, behang, tapijt, vinyl vloeren, stickers, of tafelkleden. Dat maakt de productie sneller, goedkoper en gevarieerder. Bij Black Light Unity kun je kiezen uit een groot aantal standaard ontwerpen of een maatwerk productie.

Meer informatie: www.blacklightunity.com

Interactieve klimstructuur in eenvoudige modulaire blokken

De klimsport zit in de lift en er komen steeds meer nieuwe klimvormen bij. De laatste toevoegingen zien we op het gebied van interactieve spelvormen. Onze aandacht werd bij Glowholds overigens niet alleen getrokken door de interactieve spelmogelijkheid die de aanraakgevoelige handgrepen bieden (in combinatie met software e veel spellen). Met de zeshoekige panelen waarop de interactieve handgrepen worden bevestigd kun je diverse klimwanden creëren. Dat doe je online, waarbij je ook de achtergrondkleuren kunt selecteren.

https://www.youtube.com/watch?v=ZS1RhdDivXI

Meer informatie: www.glowholds.com