Van 22 t/m 26 maart 2020 organiseert PleisureworldNRIT wederom een 5-daagse leisure tour naar Dubai en Abu Dhabi. Dit jaar inclusief een bezoek aan DEAL 2020 (26e editie), de show voor de entertainment, amusement and leisure industrie in de MENA-regio.

Van 22 t/m 26 maart 2020 organiseert PleisureworldNRIT wederom een 5-daagse leisure tour naar Dubai en Abu Dhabi. Dit jaar inclusief een bezoek aan DEAL 2020 (26e editie), de show voor de entertainment, amusement and leisure industrie in de MENA-regio.

Het is dé studiereis voor geinteresseerden in #Retailtainment #Foodtainment #FamilyEntertainment naar één van de snelst groeiende toeristische trekpleisters in de afgelopen jaren.

Stad van uitersten

Dubai is hot, letterlijk en figuurlijk. Een magische plek waar de Arabische cultuur en het moderne leven hand in hand gaan. Maar ook een plek waar de temperatuur boven de 50 graden kan oplopen. Als onderdeel van de (zeven) Verenigde Arabische Emiraten is Dubai, onder de bezielende leiding van Sheikh Mohammed Bin Rashid Al Maktoum, uitgegroeid tot een bloeiende en zeer liberale metropool. Het is dé stad van de records met onder andere ‘s werelds hoogste gebouw en fontein, grootste overdekte pretpark, skihal, haven en VR-park en snelste lift en achtbaan en ga zo nog maar even door.

Boordevol 5-daags programma

We bezoeken bekende en (nog) minder bekende leisurespots zoals de Marina, De Palm Jumeirah, Burj Khalifa, Dubai Fontains, Dubai Mall, Dubai Parks & Resorts en de hotspots van Abu Dhabi zoals Ferrari world, Warner Bros. World en het, in 2018 geopende, Louvre, gelegen op het Kunsteiland Saadiyat. Een bezoek/presentatie over de EXPO2020 zal een hoogtepunt zijn evenals een site visit aan Dubai Harbour Masterplan by Van Oord Marine Ingenuity. Het nog te openen ‘Museum of the Future’ zal tevens aan het programma worden toegevoegd, indien de geplande opening wordt gehaald. Tevens zal Deal, Dubai Entertainment Amusement and Leisure Exhibition worden bezocht, die plaats vindt in Dubai World Trade Centre.

Netwerken

Pleisureworld NRIT, die inmiddels een flink netwerk in de Verenigde Arabische Emiraten heeft opgebouwd, maakt tijdens de studie- en netwerkreis veel gebruik van expert-presentaties, backstage tours en er zijn veel momenten ingelast om lokale ondernemers te ontmoeten. Hoe ervaren zij het om in Dubai te ondernemen? Welke tips kunnen zij u meegeven?

Mis het niet!

Ga mee met deze Leisure Tour van Pleisureworld NRIT en raak geïnspireerd door alle nieuwe trends en ontwikkelingen die in rap tempo plaatsvinden in de Verenigde Arabische Emiraten. Met (dan) nog zo’n half jaar te gaan voordat de EXPO2020 haar deuren opent, mag u dit niet missen. Ervaar met eigen ogen hoe het komt dat Dubai, met Abu Dhabi in haar kielszog, één van de snelst groeiende toeristische trekpleisters in de afgelopen jaren is geworden.

meer informatie: www.pleisureworld.nl/event/leisure-tour-2020-dubai-abu-dhabi/