Wie op zoek is naar vernieuwing en innovatie op de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg (26 - 28 november) kan dit jaar terecht op het innovatieplein. We maakten een overzicht van de noviteiten die daar dit jaar exposeren:

Wie op zoek is naar vernieuwing en innovatie op de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg (26 - 28 november) kan dit jaar terecht op het innovatieplein. We maakten een overzicht van de noviteiten die daar dit jaar exposeren:

zie ook: Goed voorbereid naar Recreatie Vakbeurs (het kennisprogramma)

Eetbaar Landschap (door: De Groene Koepel)

Overnachten tussen eetbare natuur, hoe lekker is dat! Natuurinclusieve recreatie met de focus op eetbare natuur is niet alleen een gat in de markt, maar heeft voor mens én natuur een grote meerwaarde.

  • Voor uw gasten: bessen plukken voor de yoghurt en brandnetels voor de thee, hoe bijzonder is het om te overnachten tussen je eigen voedsel.
  • Voor uw onderneming: overnachtingsplekken midden in de eetbare natuur zijn nog een unicum in recreatieland, maak het verschil.
  • Voor de natuur: het (her)inrichten van uw terrein met een zorgvuldig gekozen selectie van soorten zorgt voor een verhoging van de biodiversiteit en helpt klimaatverandering tegen te gaan

Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur ondersteunt recreatieondernemers bij het integreren van eetbare natuur op hun terrein. U kunt deelnemen aan de cursus Eetbaar Landschap, meedoen aan een proefdag, u krijgt advies en ondersteuning bij uw marketing. Kom langs bij onze stand 244 voor meer informatie!

Operations App (door Maxxton)

De applicatie heeft twee ingebouwde flows. Eén voor de technische dienst en één voor de huishoudelijke dienst. Deze flows staan in directe verbinding met onze database waardoor de operationele werknemers altijd real-time informatie op locatie beschikbaar hebben over de accommodaties waar de gebruiker die dag moet zijn. Om dit te visualiseren kan de gebruiker gebruik maken van een kaart-view wat het makkelijk maakt om efficient accommodaties te groeperen zodat er geen tijd verloren gaat aan onnodige dubbele reistijd.

Air Cloud Key interface (Door EVVA)

Als verhuurder van vakantiewoningen of als exploitant van een klein hotel moet u voor elke nieuwe gast de overhandiging van de sleutel organiseren. Vaak heel gecompliceerd. Hoe zou u het vinden wanneer u de sleutel gewoon kon verzenden? Rechtstreeks op smartphone van de gast, direct vanuit uw eigen boekingssysteem? De sleutels worden veilig via het internet verzonden en de toegangsrechten worden in het online-systeem verstrekt of weer ingetrokken. Met de AirKey-Cloud Interface doet u dat alles bovendien heel gemakkelijk vanuit uw eigen software.

Bluewash innovatie voor wasmachines (door Bluetrace)

BlueWash is een mobiele wasserette omgeving, zonder munten en cash. Via je mobiel en de website van de camping zie je of er wasmachines of drogers vrij zijn. Je koopt een was- of droog token, selecteert je gewenste machine en doet je de was vanaf je mobiel. Handig en snel. Als de was klaar is krijg je een seintje via Whatsapp. Bluewash is beschikbaar in meer dan 20 talen, werkt op elke smartphone en alle was-en droog machines.

Vegaway onkruidbeheersing (Door v.d. Bijl en Heijerman b.v.)

He houden we de halfverhardingen in uw beheersgebied onkruidvrij? Van de Bijl & Heierman b.v. zorgt voor u en laat de halfverhardingen er jaarrond representatief uit zien!

Elektrische CV keten (door Masterwatt)

Masterwatt heeft een elektrische ketel op de markt gebracht speciaal voor recreatiewoningen. Wij hebben de ketelvermogen verlaagd naar 4 ,6 en 8 kW. Door het kleinere oppervlakte van een recreatiewoning is een laag vermogen een uitkomst! Wanneer bestaande woningen een upgrade krijgen wordt er vaak direct gekozen voor een gasloos alternatief.
Met de Elektrische CV Ketel CALIDA van MASTERWATT kan de woning verwarmd worden met de huidige installatie. Zonder grote wijzigingen.
Vakantie_ accommodaties zijn groot verbruikers en betalen een klein bedrag voor een kW/h. Waardoor een investering in een warmtepomp niet rendabel wordt. Doordat ze grootverbruiker zijn is elektra goedkoper dan gas en bovenal veel goedkoper dat propaangas!

Set om recreatiewoning van het gas af te halen (Door Ecofire)

Op de beurs bieden wij aan een set om een recreatiewoning van het gas af te halen. Verwarming door een pelletkachel en IR verwarming en warm water door een warmtepomp boiler. Door de mooie subsidie regelingen is de terugverdientijd minder dan 2 jaar!

Elektronisch Fietsslot (door Everyoffice)

EveryOffice Recreatie heeft weer een nieuw innovatief product toegevoegd aan het uitgebreide aanbod van innovatieve hard- en software oplossingen. In ons alles in één softwarepakket zijn al diverse hardware producten volledig geïntegreerd, zoals elektronische (pincode)sloten, kentekencamera’s en energiebeheersystemen. Aan dit pakket is nu ook het elektronisch fietsslot van AXA toegevoegd, voorzien van onze slimme software. Het fietsslot is eenvoudig te openen via je telefoon. Hiermee is afgifte en inname van sleutels overbodig!

Descaler voorkomt kalkaanslag (door Boshuis)

Boshuis ‘Thuis in Water!’ heeft op nanoniveau een nieuwe, revolutionaire techniek ontwikkeld ter voorkoming van kalkaanslag. De innovatieve Descaler is gebaseerd op de nieuwste techniek, waardoor u nooit meer last heeft van kalkaanslag in drinkwaterleidingen, (warmwater)apparatuur en
sanitaire voorzieningen. Bovendien wordt de levensduur van uw sanitair en apparatuur verlengd.

Duplex duurzame schrobmachines (door Moderna)

Duplex schrobmachine met en zonder stroom. Onder het motto "Beter en sneller duurzaam reinigen." Wat zijn de USP’s van deze machines en techniek

  1. 80% waterbesparing
  2. 80% minder chemie nodig
  3. Geschikt voor zowel harde vloeren als vloerbedekking en flotex
  4. Daardoor minder schimmelvorming

Booq QR bestellen (door Eijsink)

Booq QR-bestellen is dé enige volledig geïntegreerde oplossing voor QR-bestellen die rechtstreekse koppeling én afstemming met je kassa, keuken-/barschermen, webshop, bestelkiosk en backoffice mogelijk maakt. Het antwoord op het personeelstekort, gasten hoeven nooit meer te wachten, efficiëntere werkwijze, hogere service en omzet!

Zie ook: Livinwood Lodges

Kom voor een toelichting en demonstraties naar:

Praktische informatie Recreatie Vakbeurs

Dit jaar viert Recreatie Vakbeurs haar achttiende editie in Evenementenhal Hardenberg. In de afgelopen jaren is de beurs flink gegroeid qua exposanten- en bezoekersaantallen. Vorig jaar presenteerden 250 exposanten zich aan ruim 7800 bezoekers. Op verzoek vanuit de recreatiebranche zijn de openingstijden voor dit jaar aangepast, waardoor de beurs nu gedurende de dag geopend is. Recreatie Vakbeurs vindt plaats op dinsdag 26, woensdag 27 en donderdag 28 november 2019 in Evenementenhal Hardenberg. De nieuwe openingstijden zijn van 10.00 tot 18.00 uur. Voor meer informatie: www.recreatie-vakbeurs.nl.