Le Perron, een Nederlands winkelconcept voor ambachtelijk brood, is onlangs volledig gemoderniseerd. Het nieuwe concept, ontwikkeld door Albron, is zeer geschikt voor locaties waar snelheid in service wordt vereist - en daartoe worden ook recreatieve locaties gerekend.

Le Perron, een Nederlands winkelconcept voor ambachtelijk brood, is onlangs volledig gemoderniseerd. Het nieuwe concept, ontwikkeld door Albron, is zeer geschikt voor locaties waar snelheid in service wordt vereist - en daartoe worden ook recreatieve locaties gerekend.

Met Le Perron maakt Albron een substantiële beweging naar de veranderende behoeften en verlangens van bestaande en nieuwe doelgroepen. Waar het huidige concept is gepositioneerd als efficiënt en functioneel enerzijds en toegankelijk en alledaags anderzijds, is er nu volop ruimte voor een scherpere positie in een domein waarin beleving, trends, storytelling, comfort en ontspanning een belangrijke rol spelen. Hierbij is het essentieel om de succesvolle waarden van efficiëntie en gemak te koesteren. Bij Le Perron doen we alles met een vleugje ‘joie de vivre’, wat we van de Fransen leren. We zijn een Nederlands bedrijf, maar laten ons inspireren door de Franse manier van leven, de kijk op eten en het ambacht van brood bakken. De kern is: ‘Het genieten dat goed voelt’.

Sjacco Nel, CEO van Market Food Group: “We hebben in Albron een partner gevonden die als sterke operator ook heel veel waarde toevoegt door ruime expertise in te brengen op het gebeid van customer experience en conceptontwikkeling. Zo is het concept Le Perron met een lange termijn visie en een innovatieve ontwikkeling klaar gemaakt voor de toekomst. We zijn er enorm trots op dat er op korte termijn al twee locaties in deze nieuwe vorm gaan openen”. 

Ernest van de Voort, Manager Marketing & Business Development bij Albron: “Samen met Market Food Group hebben we het concept Le Perron verder ontwikkeld. Alle facetten die bestaande en toekomstige bezoekers belangrijk vinden, hebben een duidelijke en samenhangende vertaling gevonden in de innovatie van het bakkerijconcept Le Perron. Hiermee kunnen we nog meer waarde toevoegen aan de beleving van bezoekers van shopping centers, outlet centers en op drukke vervoersknooppunten. De Market Food Group en Albron hebben hier echt krachten gebundeld”. 

De laatste jaren heeft Albron flink geïnvesteerd in de uitbreiding van haar conceptportfolio met zelf ontwikkelde foodconcepten en daarnaast met licenties met bestaande aantrekkelijke ‘street brands’ zoals o.a. Starbucks, Anne& Max en Le Perron. De twee eerste vestigingen van Le Perron openen binnenkort en er volgen er meer. 

Meer informatie:

www.albron.nl

www.leperron.nl

www.marketfoodgroup.nl