IAAPA, de wereldwijde branchevereniging voor de attractie-industrie, heeft een uitgebreide line-up van industrie leiders en vernieuwers gepresenteerd die hun verhaal komen vertellen op IAAPA Expo Europe 2019 (voorheen Euro Attractions Show).

IAAPA, de wereldwijde branchevereniging voor de attractie-industrie, heeft een uitgebreide line-up van industrie leiders en vernieuwers gepresenteerd die hun verhaal komen vertellen op IAAPA Expo Europe 2019 (voorheen Euro Attractions Show).

IAAPA Expo Europe is een mooie mix van een uitgebreid kennisprogramma en een beursvloer die dit jaar een recordomvang kent van 17.500 m2. De locatie van handelen is Paris Expo Porte de Versailles in Parijs, Frankrijk, 16-19 september 2019.

Het Leadership Breakfast, op 18 september, is een van de hoogtepunten op het gebied van netwerken - en kent traditioneel een bijzondere gast die zijn ervaringen deelt. Dit jaar zal Nicolas de Villiers, Président van de Puy du Fou, kennis delen over het bijzonder succesvolle themapark gebaseerd op theaterspektakels. De Villiers leidt de enscenering en houdt toezicht op de strategie van de unieke Puy du Fou historische shows en optredens. Puy du Fou, dat jaarlijks meer dan 2.000.000 bezoekers verwelkomt, is een populair pretpark in Frankrijk en heeft uitbreidingsplannen voor andere locaties in de wereld.

Blik op de toekomst: Tijdens deze bijeenkomst, op 19 september, staat de toekomst van Disneyland Paris centraal. Daniel Delcourt, Chief Operating Officer voor Disneyland Paris en David Wilson, Walt Disney Imagineering site Leader voor Disneyland Paris, delen hun visie over de toekomst van het Resort.

Als Chief Operating Officer is Daniel Delcourt het hoofd van meer dan 13.000 castleden en ontwikkelt en implementeert de operationele strategie voor deze destinatie met één doel voor ogen: Een uitstekende service en een kwalitatief hoogstaande gastervaring ontwikkelen. David Wilson leidt de ontwerp- en ontwikkelafdeling voor alle belangrijke nieuwe attracties en Resort-projecten in Disneyland Parijs voor Walt Disney Imagineering.

Op 17 september komen prominente leiders van Europese Parken bijeen om hun inzichten en perspectieven te delen over de Franse attractiemarkt. Dit is vaak ook het moment waarop parken met nieuwe ontwikkelingen naar buiten komen. Sprekers tijdens deze lunch en studiebijeenkomst:

• François Fassier, directeur van Leisure Parks Operations bij Compagnie des Alpes

• Laurent Bruloy, Président van Looping Group

• Benoit Chang, CEO van EuropaCity

Op 18 september, wordt er een lunch en studiebijeenkomst georganiseerd met als thema: Ontwikkelingen van attractieparken in het Midden-Oosten en Afrika. Sprekers zijn onder andere:

  • Sabine Lehmann, executive director, Attractions Africa
  • Bill Ernest, CEO, Saudi Entertainment Ventures (SEVEN)
  • Bianca Sammut, general manager, Ferrari World Abu Dhabi

Inschrijving geopend

Het congresprogramma loopt van 16 - 19 september. De beursvloer is geopend van 17 - 19 september.

Meer informatie: www.IAAPA.org/IAAPAExpoEurope