Beursorganisator Easyfairs lanceert in samenwerking met Kwan Leisure een nieuw initiatief op Recreatie Vakbeurs 2019: het Entertainment Experience Center.

Beursorganisator Easyfairs lanceert in samenwerking met Kwan Leisure een nieuw initiatief op Recreatie Vakbeurs 2019: het Entertainment Experience Center.

Voor dit concept wordt in hal 7 een gethematiseerd entertainment centrum opgebouwd waar exposanten hun innovaties en nieuwste attracties kunnen demonstreren aan duizenden professionals uit de recreatiesector. “Niet door middel van een presentatie in een stand, maar de attracties maken onderdeel uit van dit entertainment centrum. Zo kunnen de nieuwste games en attracties hier daadwerkelijk worden beleefd”, zegt Sanne Kanter namens Recreatie Vakbeurs.

Potentiële klanten zijn altijd benieuwd naar hoe een bepaalde attractie er uit ziet en hoe de beleving voelt. Vaak kan dit niet op de beursvloer zelf en moeten klanten een beslissing maken op basis van een foto, video of een afspraak na afloop van de beurs. Door dit jaar een Entertainment Experience Center te faciliteren, geven Kwan Leisure en Easyfairs exposanten de mogelijkheid om de klant direct te binden en te overtuigen van hun product(en). Voor deelname aan het Entertainment Experience Center kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Kwan Leisure via info@kwanleisure.com

Dit jaar viert Recreatie Vakbeurs alweer haar achttiende editie in Evenementenhal Hardenberg. In de afgelopen jaren is de beurs flink gegroeid qua exposanten- en bezoekersaantallen. Recreatie Vakbeurs is uit haar regionale jasje gegroeid en wordt nu landelijk gepositioneerd. Daarnaast mikt de organisatie op meer bezoekers uit de buurlanden België en Duitsland.

Eerder dit jaar maakte organisator Easyfairs al bekend dat de beursvloer en openingstijden voor komende editie zijn gewijzigd. Zo is het segment ‘Outdoor Living’ aan het beursconcept toegevoegd en maakt Happy Camping plaats voor een ‘stijlstudio’. Het thema ‘Food & Beverage’ krijgt voor het eerst een volledige beurshal tot zijn beschikking en op verzoek vanuit de sector zijn de openingstijden aangepast, waardoor de beurs nu gedurende de dag geopend is.

De achttiende editie van Recreatie Vakbeurs vindt plaats op dinsdag 26, woensdag 27 en donderdag 28 november 2019 in Evenementenhal Hardenberg. De nieuwe openingstijden zijn van 10.00 tot 18.00 uur.

Meer informatie: www.recreatie-vakbeurs.nl.