Op donderdag 16 mei zijn de Duinzicht en Duinroos, 2 nieuwe accommodatievormen, op Camping Bakkum geopend.

Op donderdag 16 mei zijn de Duinzicht en Duinroos, 2 nieuwe accommodatievormen, op Camping Bakkum geopend.

Peter RampvanCamping Bakkum ligt toe waarin de huisjes zich onderscheiden: "Het onderscheidende vermogen zit erin dat we geen gasaansluitingen meer hebben, gebruik maken van een warmtepomp, de mogelijkheid er is om vanuit de slaapkamer naar de sterren te kijken en dat het een accommodatie is voorzien van alle luxe, maar met een knipoog naar kamperen door de toepassing van een luifel van tentdoek."

realisatie

De huisjes zijn ontworpen door Woody-concepts architecture by MVSA. Een van de ontwerpers is vorig jaar een weekend verbleven op Camping Bakkum om de sfeer te proeven en het resultaat mag er zijn. De huisjes bierden de gasten het gevoel van 'altijd buiten zijn'.

De houtenhuisjes zijn gebouwd door Harmet. Deze Estlandse accommodatiebouwer is de grootste exporteur van houten huisjes vanuit Estland naar de rest van Europa. De huisjes zijn duurzaam en Harmet is een sociaal bedrijf dat naast zorg voor het milieu, ook goed voor zijn werknemers zorgt. Daarmee sluit het aan bij de waarden van Camping Bakkum.

Eigentijdse accommodaties met moderne uitstraling waarbij zowel het uiterlijk als het interieur volledig afgestemd is op de omgeving. Binnen zijn de accommodaties voorzien van alle comfort en buiten van al het moois dat de natuur te bieden heeft.

Te gast in de natuur!

Camping Bakkum ligt centraal in het Noord-Hollands Duinreservaat. Aan de kust en ingesloten door duinen en bos. De natuur speelt hier een belangrijke rol. Dit was ook het uitgangspunt voor het ontwerp van deze nieuwe accommodaties. Het kleur- en materiaalgebruik is zo uitgekozen dat deze past bij de omgeving en in de natuur. Voor de bouw wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen.

Binnen en buiten versmelten met elkaar

Ook in het interieur van de accommodaties is het thema ‘Bos en Duin’ doorgevoerd. Dankzij de grote ramen is er veel inval van daglicht en bieden ze tegelijkertijd optimaal zicht op de prachtige omgeving. Het is een plek waar binnen en buiten met elkaar versmelten en het landschap wordt omlijst. Bijzonder is de slaapkamer die gebouwd is op een knusse slaap-vide, waarbij grote ramen boven het bed uitzicht bieden op de sterrenhemel. De binnenruimte wordt vergroot dankzij de veranda welke overdekt is met stretchtent, waarmee tegelijkertijd ook een knipoog naar het kamperen wordt gemaakt.

Duinroos

Duinroos is een 4-persoons accommodatie met alle voorzieningen voor een fantastische vakantie. De accommodatie is goed geïsoleerd en voorzien van klimaatregeling, waardoor gasten het hele seizoen door een aangenaam verblijf ervaren. Deze accommodatie is uitgevoerd in het thema ‘Duin’.

Duinzicht

Duinzicht is een 6-persoons accommodatie met een eigenwijze en natuurlijke uitstraling. Het warme interieur met thema ‘bos’ zorgt voor een sfeervolle ruimte om samen met het hele gezin helemaal tot rust te komen. Ook deze accommodatie is goed geïsoleerd en voorzien van klimaatregeling voor een comfortabel verblijf gedurende het hele seizoen. Met de komst van deze nieuwe accommodaties blijft Camping Bakkum haar gasten dag en nacht verrassen.

Meer informatie:www.campingbakkum.nl