Nieuwe recreatie-vakbeurs ‘Welt der Freizeit’ komt op stoom

De nieuwe recreatie-vakbeurs Welt der Freizeit, op 10 en 11 september in Wunderland Kalkar, heeft nu al 60 bedrijven ingeschreven beursvloer. Ook een kennisprogramma, vol innovatieve onderwerpen, is aan het beursconcept toegevoegd.

Wunderland Kalkar – naast de beurshallen

Met nog vijf maanden te gaan is beursmanager Reinier Kuper tevreden over de voorbereidingen: “Zowel Nederlandse als Duitse bedrijven zien deze beurs als en goede kans. Doordat wij volop de ruimte hebben, kan de bezoeker straks ook veel meer producten zelf uitproberen. Doordat we een nieuwe beurs zijn kijken veel toeleveranciers eerst nog de kat uit de boom. Daarom zijn we tevreden met de 60 bedrijven die zich nu al hebben aangemeld. dat worden er nog meer!”

Demonstraties

Bezoekers krijgen op deze beurs kansen om veel producten zelf uit te testen. Beurspartner Yald biedt o.a. innovatieve demonstraties van virtuele speeltoestellen. Verder zijn er bedrijven op het gebied van glamping, waterattracties, wellness, virtual reality, attracties en shows. Door het interactieve karakter is er voor elk bedrijf genoeg te zien! Heeft u bijvoorbeeld al eens een VR-bril opgehad? Kom het zelf beleven!

Bezoekers aan de beurs kunnen tegen een speciaal tarief een hotelovernachting boeken.

Tickets kunt u gratis bestellen via www.weltderfreizeit.de/nl

Nieuw: kennisprogtramma

Tijdens de beurs worden presentaties gehouden door vooruitstrevende Duitse en Nederlandse sprekers uit de branche. Binnenkort vindt u het totale programma en de mogelijkheid hoe u zich hiervoor kunt aanmelden op www.pleisureworld.nl/events. Houd deze website dus in de gaten! (Pleisureworld.nl is het kennisplatform uit de branche.

Meer informatie:

Voor bezoekers: https://weltderfreizeit.de/nl/bezoekers/
Voor (potentiële) exposanten: https://weltderfreizeit.de/nl/exposanten/ of neem contact op met Reinier Kuper: info@weltderfreizeit.de

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *