Nieuw online reserveringssysteem Stratech op Recreatie Vakbeurs Hardenberg

Tijdens Recreatie Vakbeurs Hardenberg laat Stratech recreatieondernemers graag kennis maken met haar nieuwe online reserveringssysteem: Stratech Booking.

Stratech Booking
Altijd (online) boekbaar zijn, overal inzicht in uw reserveringen, tijdig bevestigingen versturen en flexibiliteit in het toepassen van prijzen en arrangementen. Dit zijn voor u als recreatieondernemer belangrijke aandachtspunten. Stratech begrijpt uw dagelijkse werkzaamheden en heeft dit als uitgangspunt genomen voor de ontwikkeling van het nieuwe online reserveringssysteem Stratech Booking.

Online reserveringssysteem
Stratech Booking is een flexibel online reserveringssysteem, dat is ontwikkeld op basis van de laatste technieken waardoor u alleen een internetbrowser nodig heeft. Dit maakt dat u altijd en overal op uw pc, tablet of smartphone, kunt inzien wat uw actuele bezetting is en dat u vragen van gasten op elk gewenst moment kunt beantwoorden.

Dashboard
De software beschikt over een operationeel dashboard, waarmee u in één oogopslag de belangrijkste gegevens kunt zien. Dit maakt het dagelijks gebruik van Stratech Booking nog eenvoudiger! Zo ziet u hier eenvoudig hoeveel gasten vandaag nog in- of uit moeten checken en kunt u deze handeling direct uitvoeren. U heeft eveneens inzicht in hoeveel kampeerplekken of accommodaties u op dit moment nog beschikbaar heeft en weet zo direct of u een reservering kunt aannemen. Tevens heeft u hier de belangrijkste managementinformatie direct inzichtelijk. Denkt u hierbij aan een overzicht van openstaande betalingen, maar ook aan het aantal gemaakte reserveringen van de afgelopen maand.

Flexibele prijsinrichting
Dankzij de flexibele prijsinrichting van Stratech Booking bent u in staat uw tarieven, arrangementen en kortingen volledig in de prijslijst te verwerken. Al uw arrangementen en kortingsacties zijn daarmee direct online door uw gasten te boeken.

Recreatie Vakbeurs Hardenberg
Stratech is van dinsdag 27 tot en met donderdag 29 november aanwezig op Recreatie Vakbeurs in Hardenberg. Op stand 430 laten de specialisten van Stratech u graag kennis maken met alle mogelijkheden van Stratech Booking.

Meer informatie: www.stratech.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *