Donderdag 1 november organiseert FNV Recreatie voor de eerste keer De Dag van de Recreatie in Center Parcs De Eemhof. Tijdens deze dag volgen recreatiemedewerkers een inspirerende workshop van gastvrijheidexpert Michael Bunink en werken zij aan hun persoonlijke ontwikkeling. Ook wordt bekend gemaakt wie verkozen is tot Leukste Collega Recreatie 2018 en Beste Praktijkopleider Recreatie 2018. Donderdag 1 november organiseert FNV Recreatie voor de eerste keer De Dag van de Recreatie in Center Parcs De Eemhof. Tijdens deze dag volgen recreatiemedewerkers een inspirerende workshop van gastvrijheidexpert Michael Bunink en werken zij aan hun persoonlijke ontwikkeling. Ook wordt bekend gemaakt wie verkozen is tot Leukste Collega Recreatie 2018 en Beste Praktijkopleider Recreatie 2018. De volgende workshops worden gegeven:
  • Workshop: Wat zijn jouw sterke punten (en valkuilen) Jezelf ontwikkelen in je vak is belangrijk, maar ook op persoonlijk vlak valt er veel te ontdekken. Waar liggen jouw sterke punten? Hoe zien jouw collega’s je? En hoe komt het toch dat het samenwerken met de ene collega nét wat gemakkelijker gaat dan met die andere collega? Ontdek het allemaal tijdens de Personal Mapping workshop!
  • Workshop: Gastvrijheid door Michael Bunink Michael Bunink, gastvrijheidexpert, geeft een workshop over gastvrijheid in de recreatie, waar hij iconische situaties schetst waarbij gastvrijheid steeds het uitgangspunt is.
Verkiezing beste praktijkopleider Een praktijkopleider speelt een essentiële rol binnen de ontwikkeling van een student. FNV Recreatie organiseert daarom de Verkiezing Beste Praktijkopleider Recreatie 2018 tijdens De Dag van de Recreatie. Een praktijkopleider kan door een ieder worden voordragen die aan de gestelde criteria voldoet. De commissie Verkiezing Leerbedrijf Recreatie zal uit alle voorgedragen kandidaten de winnaar kiezen. Op donderdag 1 november tijdens De Dag van de Recreatie zal de winnaar bekend worden gemaakt. Naast de bekendmaking van de Beste Praktijkopleider 2018 wordt ook duidelijk wie zich de Leukste Collega Recreatie 2018 mag noemen en naar huis gaat met een welverdiend dinerarrangement. Uit de vele inzendingen kiest een deskundige jury de winnaar. Meer informatie: www.fnvrecreatie.nl