Waarvan krijgen mensen meer energie? Dat is een belangrijke vraag voor ons. We willen immers onze gasten graag van meer energie voorzien tijdens hun verblijf. Dat is een van onze beloftes, dat is in feite wat we verkopen. Waarvan krijgen mensen meer energie? Dat is een belangrijke vraag voor ons. We willen immers onze gasten graag van meer energie voorzien tijdens hun verblijf. Dat is een van onze beloftes, dat is in feite wat we verkopen.

Geen mens is gelijk, dus is het lastig om hier antwoord op te geven. Toch zijn er heel wat wetenschappelijke onderzoeken die aantonen dat men over het algemeen gelukkiger is, wanneer men meer dan gemiddeld sociale interactie heeft met andere mensen. Natuurlijk, dat kan met vrienden en familie. Maar het zijn juist de contacten met de (nog) onbekende mensen, die voor hernieuwde energie zorgen. Dat geldt dus ook voor onze gasten. Daarom is het belangrijk dat we ervoor zorgen dat onze gasten zo eenvoudig mogelijk, met (nieuwe) gasten in contact komen. Een aantal voorbeelden hoe wij die ontmoetingen proberen te faciliteren is:

  • Door een keer per jaar, op de eerste tropische dag van het jaar, een samen eten activiteit te organiseren op de dijk.
  • Door elk verhuurchalet totaal anders in te richten. Dat geeft een aanhaakje om 'je buurvrouw' te vragen even binnen te mogen kijken.
  • Door bij elk chalet een ander kruid of fruit in de 'Moestuin-zak' te hebben. Dat geeft weer een aanhaakje om 'je buurvrouw' te vragen wat te mogen pakken uit jouw moestuin-zak.
  • Door bij ons strandbarretje een lange tafel neer te zetten, met aanschuifbanken. Daardoor zit je allemaal naast en tegen elkaar en kan je haast niet anders, of je gaat met elkaar in gesprek!
  • Door op de toeristische velden het aantal afscheidende heggetjes tot een minimum te beperken

Het zijn allemaal maar hele kleine dingetjes, maar alles bij elkaar maakt dat de optelsom steeds maar weer groter en groter wordt. Het maakt dat de sfeer anders is als op andere campings. Natuurlijk hebben we nog een aantal wensen die we nog uit willen gaan voeren, waardoor dit 'nieuwe mensen ontmoeten' alleen nog maar makkelijker zal gaan. Maar wel op de Watersportcamping Heeg wijze, dus binnen de kaders van onze Methode V.A.M.P. (Vernieuwend, Anders, MVO en Persoonlijke aandacht). We zijn benieuwd hoe jij hierin stuurt, hoe jij je ontwerp hebt aangepast, binnen jouw organisatie. Laat je het ons nog even weten? Wees welkom, de polletjes Watersportcamping Heeg.