Luxe Landal gasten slapen voortaan op Auping bedden

Onder het motto ‘Een dag vol ontdekkingen verdient een goede nachtrust’ gaan Koninklijke Auping en Landal GreenParks een samenwerking aan. Op diverse vakantieparken van Landal worden luxe en extra luxe bungalows voorzien van Auping boxsprings.

Thomas Heerkens (Landal Greenparks) en Aart Roos (Auping), by Maarten Huisman @ Studio Nelson.
Thomas Heerkens (Landal Greenparks) en Aart Roos (Auping), by Maarten Huisman @ Studio Nelson.

Op Hof van Saksen, Landal Heihaas, Heideheuvel, Hoog Vaals, Coldenhove, Rabbit Hill in Nederland en Sonnenberg in Duitsland slapen gasten al op de Original Boxsprings van Auping. De komende periode worden meer parken van Landal GreenParks met Auping bedden en matrassen uitgerust.

Wat is het juiste matras?
Auping is natuurlijk overtuigd van haar hoge kwaliteit. Dat wordt ook onderbouwd met de nodige argumenten “Pocketveren, moeiteloos draaien, juiste ondersteuning, vilten bodem, ventilatie, duurzaamheid, circulariteit etc., allemaal argumenten waardoor je rustig en fris kunt slapen en uitgerust weer opstaat. Binnen het Auping assortiment zijn alle matrassen van uitstekende kwaliteit.”
Toch is ‘kwaliteit’ niet voor elke slaper hetzelfde. Landal Heeft er voor gekozen om één soort matras te plaatsen. In de keuze voor de hardheid van het matras heeft Auping geadviseerd: “Voor de juiste matras voor de gemiddelde slaper adviseren wij de hardheid firm, zoals Auping deze heeft gedefinieerd. Een persoon van 1.80m met een lichaamsgewicht van 80 kg valt daarbinnen, evenals een persoon van 1.50m met een lichaamsgewicht van 60kg of iemand van 210cm met een lichaamsgewicht van 110kg.”

Samenwerking
Aart Roos, algemeen directeur Auping: “Deze samenwerking met Landal GreenParks sluit aan bij ons streven om internationaal te groeien op de hotel- en recreatiemarkt.”

Het is voor Auping zeker ook een argument om via bedden in vakantiewoningen een nieuwe doelgroep te laten kennismaken met de bedden van Auping. Om die reden wordt ook personeel van Landal geïnformeerd over de bedden en matrassen zodat zij die informatie kunnen doorgeven.

Samen duurzaam
Duurzaamheid speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering van beide ondernemingen. Auping streeft hierbij naar een cradle2cradle werkwijze.

Meer informatie:
Landal GreenParks.
www.auping.com/nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *