Niet alleen de klant wordt steeds mobieler in het zoeken en boeken van en accommodatie. Ook de ondernemer krijgt veel meer vrijheid door zijn gegevens mobiel online te kunnen checken. Dat is de innovatie die Stratech Automatisering dit jaar introduceert op de Recreatie Vakbeurzen in Hardenberg en Goes Niet alleen de klant wordt steeds mobieler in het zoeken en boeken van en accommodatie. Ook de ondernemer krijgt veel meer vrijheid door zijn gegevens mobiel online te kunnen checken. Dat is de innovatie die Stratech Automatisering dit jaar introduceert op de Recreatie Vakbeurzen in Hardenberg en GoesStratech InsightStratech Insight

is een eenvoudige en gebruiksvriendelijke tool die u, met behulp van visuele weergaven, inzicht geeft in de actuele managementinformatie van uw recreatieonderneming. Het dashboard is volledig responsive en geschikt voor elk type apparaat (pc, tablet en smartphone) waardoor deze altijd en overal worden geraadpleegd. Of het nu gaat om uw omzet, gastanalyse of bezettingsgraad; het dashboard maakt in één oogopslag duidelijk wat uw prestaties zijn en waarop u dient te anticiperen. Zo maakt u altijd de juiste beslissingen op basis van de juiste gegevens, gebaseerd op de actuele situatie of historische informatie. Het dashboard wordt automatisch gevuld vanuit het reserveringssysteem Stratech-RCS (Enterprise). Doordat de tabbladen volledig dynamisch zijn kunt u inzoomen op elk detail. Hierdoor kan de herkomst van eventuele afwijkingen nauwkeurig worden bepaald. Voordelen De belangrijkste voordelen van het beschikken over een dashboard als Stratech Insight voor u als recreatieondernemer zijn:

  • U heeft altijd en overal, op elke apparaat, inzicht in actuele bedrijfsinformatie
  • Uw bedrijf heeft een optimale bezetting en een optimaal resultaat door volledige managementinformatie
  • U kunt snel de juiste beslissingen nemen, gebaseerd op actuele situatie of historische informatie
  • U legt met behulp van de gastenanalyse een belangrijke basis voor uw gastenmarketing
  • U kunt exact (bij)sturen op uw doelstellingen en begroting
  • Afwijkingen signaleert u tijdig, waardoor u snel kunt analyseren en meteen actie kunt ondernemen.

Nieuwsgierig naar de voordelen die Stratech Insight u kan bieden?  Bezoek ons tijdens onderstaande beurzen voor een vrijblijvende demonstratie:

  • Recreatie Vakbeurs Hardenberg (3 t/m 5 november) - Stand 221
  • Recreavak Goes (18 en 19 november) - Stand N134C

Meer informatie  www.stratechinsight.nl