Licht- en geluidsbeleving met de Aurorean

Licht en muzak zijn over het algemeen onderwerpen die onopgemerkt blijven , maar wel degelijk bijdragen aan de beleving. Met het nieuwe product ‘Aurorean’ krijgt het effect van licht en geluid een opwaardering; er wordt een zone gecreëerd met een sfeer die aansluit bij de doelgroep en het moment. Kortom; er wordt een prettige omgeving gerealiseerd.

auroreanOver Aurorean
De Aurorean (ook wel Noorderlicht genoemd) biedt een bijzondere ervaring; een fascinerend kleurenspel van bewegende lichtsluiers. Het concept aurorean heeft een directe relatie tot het Noorderlicht op het noordelijk of zuidelijk halfrond. Kleuren wisselen en patronen bewegen, er ontstaat een wondere omgeving met een eigen identiteit in de openbare ruimte.

Licht
Door de combinatie van de oplichtende kap en wisselende kleuren en patronen op de grond ontstaat een omsloten omgeving in de openbare ruimte. Met de juiste rechten kunnen mensen zelf kleuren en patronen naar eigen wens aanpassen. Er ontstaat een omgeving waar jij je thuis voelt en andere mensen kan ontmoeten. Speels, gezellig, knus of intiem, je kan alle sferen opwekken door het licht in de juiste stand te dimmen.

Aurorean is voorzien van innovatieve LED technologie: de hoogst verkrijgbare lichtopbrengst, goede kleurherkenning, een laag energieverbruik en een lange levensduur. De LED Donut met multicolor LED’s maakt geleidelijke verandering van kleur en patroon mogelijk. Optimale temperatuurhuishouding draagt bij aan een betrouwbaar systeem en lange levensduur. De speciale lens-technologie zorgt voor perfecte menging van het licht en een hoge lichtoutput.

Geluid
De beheerder kan het geluid eenvoudig instellen. Rustige muziek in de ochtend, vrolijke muziek tijdens de dag, rustgevende gedichten in de avond en geen geluid in de nacht. Ook kan tijdens feestdagen de muziek eenvoudig en naar wens worden aangepast. Actuele mededelingen van commerciële of functionele aard kunnen worden aangeboden.

De nauwkeurig gekozen hoogwaardige hifi geluidstechnologie met een uitgebreid frequentiebereik en open baffle systeem is helemaal en onopvallend in Aurorean geïntegreerd. De geluidskwaliteit is verrassend evenals het lage energieverbruik. Het brengt de omgeving tot leven. Geluid is per Aurorean aan te sturen. De goede geluidskwaliteit brengt muziek en tekst helder in de ruimte en draagt zo bij aan je welbevinden op straat.

Beeld
Aurorean detecteert bewegingen in de omgeving en past daarop het gewenste licht en geluid aan. Bij calamiteiten kan de beheerder nauwkeurig inzoomen op de lokale gebeurtenis. Ook kan de beheerder rechten geven om beeldopnamen te maken. Jij kan met jouw vriend aan de andere kant van de stad communiceren of beelden vastleggen en delen van een belangrijke gebeurtenis. Je kan heel eenvoudig via Aurorean zelf de camera bedienen en foto’s en films maken van jouw belangrijke gebeurtenissen.

De HD-camera is uitgevoerd met een 5-laags glazen lens met 70° optiek, waardoor je scherp en uitgebreid zicht hebt op jouw omgeving. De 2 mega pixels sensor zorgt voor een betrouwbare werking bij kleine beeldschermen. De camera is voorzien van een CMOS-sensor waardoor je via internet heel prettig kan communiceren. De camera geeft ook goede beelden bij een laag lichtniveau.

Meer informatie: www.vhir.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *