Tijdens de RECRON Algemene Ledenvergadering van 5 november 2014 hebben de leden gekozen voor een nieuw bestuur én een nieuw bestuursmodel. De huidige interim-directeur van de RECRON, Adri van der Weyde, wordt de nieuwe voorzitter. Er wordt nog gezocht naar een nieuwe directeur.  “Het is buitengewoon prettig om met een enthousiast nieuw bestuur aan de slag te gaan”, aldus Adri van der Weyde - voorzitter van het nieuwe bestuur. Tijdens de RECRON Algemene Ledenvergadering van 5 november 2014 hebben de leden gekozen voor een nieuw bestuur én een nieuw bestuursmodel. De huidige interim-directeur van de RECRON, Adri van der Weyde, wordt de nieuwe voorzitter. Er wordt nog gezocht naar een nieuwe directeur.  “Het is buitengewoon prettig om met een enthousiast nieuw bestuur aan de slag te gaan”, aldus Adri van der Weyde - voorzitter van het nieuwe bestuur. bestuur recronHet nieuwe RECRON bestuur bestaat uit:
  • Adri van der Weyde, voorzitter Recreatiecentra Nederland Centrumdirecteur (RCN) de Jagerstee.
  • Ron Manuel, bestuurder Directeur Nivon - exploitant Natuurvriendenhuizen, kampeerterreinen, wandelpaden en reisaanbieder.
  • Judith van Loon, bestuurder Directielid Recreatiepark ‘t Zand in Alphen.
  • Ivo Lavrijsen, bestuurder Lid van de directie, bij het familiebedrijf Laco International bv.
  • Nicky Broos, bestuurder Algemeen directeur Icekart en algemeen directeur Skidôme Terneuzen.
Afgelopen periode is binnen de vereniging onderzocht en gevraagd wat de leden willen en hoe zij bestuurd willen worden. Met dit nieuwe bestuur en een nieuw te vormen ledenraad is de Vereniging RECRON op de toekomst voorbereid. Tijdens de ALV is eveneens afscheid genomen van de Verenigingraad en Raad van Toezicht die afgelopen jaren de vereniging hebben bestuurd. Meer informatie: www.recron.nl