Met de billen bloot

Zonder vertrouwen geen koop! Maar hoe werken we aan vertrouwen? De paarse doelgroep waarop wij ons richten, die laat zich niet of nauwelijks beinvloeden door een partij als Zoover of de VVV. Die vertrouwt vooral op zijn eigen netwerk. En om in dat netwerk een plekje te winnen, daarvoor moeten we  vooral met de billen bloot!

met de billen blootHet enige dat we dus maar hoeven te doen is ons zelf zijn en veel laten zien hoe we de dingen doen, hoe we ertoe komen. Met de billen bloot. En vanzelf hebben wij ook niet in een jaartje tijd “het kijkje in onze keuken” kunnen laten zien!
We zijn alweer jaren bezig met bloggen, met twitteren, met Facebook, met Linked-in en sinds kort zijn we ook actief met Pinterest! Het is een hele klus, elke dag weer opnieuw. We steken er veel tijd in om ons verhaal met de verschillende netwerken te delen. Maar we zien nu dan ook wel dat het zich laat “belonen”.

Het is nu heerlijk gezellig druk op onze camping. We hebben bovendien geluk met het weer, want we hebben vooral heerlijk buitengeniet weer! En daarvoor doen we het, voor al die genietende gasten op onze camping.

Probeer geen nepverhaal op te hangen, want daar prikt iedereen vroeg of laat toch doorheen. Ga met je billen bloot, durf jezelf te zijn, verspreid je eigen verhaal en hou vooral vol!
Wil je onze camping komen beleven? Wees welkom, de polletjes, Watersport camping Heeg
https://www.facebook.com/campingheeg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *