Strandslaaphuisjes Roompot Kamperland in recordtempo verkocht

Terwijl ons land middenin een heftige vastgoedcrisis zit, heeft Roompot alle veertig strandslaaphuizen op haar ‘Beach Resort Kamperland’ in recordtempo verkocht. Twee weken geleden werd het verkoopweekeind van de unieke strandslaaphuizen aangekondigd. Binnen een week had Roompot twee keer zoveel geïnteresseerde kopers als woningen, en afgelopen weekend zijn alle strandslaaphuizen verkocht. Roompot gaat na het ophogen van het strand en duinen,onderdeel van het Deltaprogramma, de infrastructuur en de strandslaaphuizen plaatsen.

roompot strandslaaphuis 1

roompot strandslaaphuis 2
Er worden veertig Beach Houses op deze unieke locatie gebouwd. De accommodaties beschikken over alle benodigde voorzieningen en hebben zes slaapplaatsen.

Roompot is blij verrast door de overweldigende belangstelling voor de strandslaaphuizen. Ze verklaart het succes o.a. door de unieke ligging, het permanente gebruik op het strand, de gunstige prijs én het gegarandeerde rendement op de investering.

De expertise van Roompot is investeren in de combinatie beleggen en recreëren. De huisjes worden vervolgens weer door Roompot verhuurd en dat is een succesformule gebleken. Het is evenwel de eerste keer dat Roompot Vakanties strandslaaphuizen verkoopt.

Waar reguliere strandslaaphuizen in de wintermaanden worden opgebroken, is Roompot met de gemeente Noord-Beveland overeengekomen dat de Beach Houses op Roompot Beach Resort Kamperland het hele jaar mogen blijven staan. De Beach Houses zijn ook het hele jaar beschikbaar voor verhuur.

Gegarandeerd netto rendement van 7,2%
Bij niet-eigen gebruik van het Beach House wordt de investering in een Beach House in twintig jaar terugverdiend, plus een door Roompot gegarandeerd netto rendement 7,2%. (Een netto huuropbrengst van € 11.500,- per jaar).

Meer informatie: www.strandslaaphuis.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *