Op dinsdag 17 september wordt voor het eerst de beurs Outdoorcontact georganiseerd; Hét platform waar boekers van buitensportevenementen en actieve uitjes zich kunnen oriënteren. De beurs wordt georganiseerd op het terrein van Watergoed, waar de bezoekers diverse activiteiten meteen kunnen uitproberen. Op dinsdag 17 september wordt voor het eerst de beurs Outdoorcontact georganiseerd; Hét platform waar boekers van buitensportevenementen en actieve uitjes zich kunnen oriënteren. De beurs wordt georganiseerd op het terrein van Watergoed, waar de bezoekers diverse activiteiten meteen kunnen uitproberen.

[caption id="attachment_20935" align="alignright" width="261"]locatie Watergoed locatie Watergoed[/caption] De beurs is vooral gericht op het doen van zaken en sluit dan ook af met een netwerkborrel. De buitenbeurs houdt wel rekening met regen. In dat geval staan de exposanten droog in tenten. OutdoorContact zal worden georganiseerd op het evenementen- en festivalterrein Watergoed van Omnivents onder de rook van Nijmegen. Voor de duidelijkheid: Het wordt géén Omnivents dag! Ze zijn die dag gewoon 'one of the guys' tussen alle aanbieders van actieve evenementen. Met gelijke uitstraling. Ze maken het ons mogelijk de dag zo extreem voordelig voor onze deelnemers te kunnen aanbieden. 'Hun' Watergoed wordt kosteloos ter beschikking gesteld. Natuurlijk met ruimte voor meegebrachte Quads, Landrovers, pijl en boogschieten, beachvolleybal en andere activiteiten van al hun gewaardeerde collega's uit de branche. Doelgroep OutdoorContact:

  • Secretaresses, personeelsverenigingen, evenementenbureaus en andere inkopers die zich willen orienteren op het gebied van actieve events
  • Outdoorlocaties die zich willen oriënteren op samenwerkingsverbanden met aanbieders van actieve events
  • Busmaatschappijen en organisatoren van groepsreizen

Meer informatie: www.branchecontact.nl/outdoorcontact