Bobbejaanland zet in op show en entertainment

Het Belgische Bobbejaanland kiest ook komend voor voor onderscheidend vermogen met shows en entertainment. Het is een koers die Bobbejaanland sinds 2011 aanhoudt. De basispijlers van de parkstrategie: fun, show en vermaak, vieren hoogtij in 2013! Al van bij het binnenwandelen door de nieuwe ingang wordt dit duidelijk: een team van 4 animatoren verwelkomen je afwisselend met illusieacts, improvisatietheater, ballonplooien,…

Paarden
Op het evenementenprogramma vinden we deze zomer opnieuw een aantal vaste waarden, doorspekt met heel wat nieuwigheden. Aangezien Bobbejaanland helemaal ‘back to the roots’ gaat, staan volgens de waarden van stichter Bobbejaan Schoepen ook dit jaar staan de kracht en elegantie van paarden opnieuw centraal in een nieuwe spektakelshow. In deze nieuwe show gaan ruiters te paard in de clinch met cowboys op een stalen ros… Moderne BMX’ers en rasechte cowboys gaan de strijd aan en ‘battlen’ tegen elkaar om de sympathie van het publiek. Wie zal als winnaar uit de bus komen?

Marco Zoppi, clownsact
Marco Zoppi, clownsact

Clown
Later in het seizoen komt Marco Zoppi langs. Deze innemende clown verovert harten van Italië tot in België en neemt je mee naar een wereld vol zeepbellen, betovering en kleur. Niet enkel kinderen zullen versteld staan van de trucs die Marco uit zijn mouw schudt, ook volwassenen kijken met verstomming naar dit schouwspel van kleur, luchtbellen en tovenarij.

Evenementen
Uiteraard heeft Bobbejaanland dit seizoen naast de traditionele shows ook een heel arsenaal aan specifieke evenementen in petto. Zo staan dit jaar onder andere opnieuw Halloween, Gameland, de Camp Night en de Anne Familiedag op het programma. In 2013 pakken we ook uit met maar liefst vier nocturnes, waarvan drie in de zomervakantie. Het park is dan open tot 22u. Andere evenementen worden later aangekondigd.

(Water)attracties
En laten we vooral niet vergeten dat Bobbejaanland zijn bezoekers blijft plezieren met meer dan veertig attracties voor jong en oud, waarvan een heel aantal overdekt. Kaarsrecht naar beneden op de Typhoon, de lucht doorklieven in de Sledge Hammer, of waterpret op één van de vijf waterattracties: verveling staat niet in het woordenboek van Bobbejaanland. ’t Plezantste Land heeft dan ook voor ieder wat wils en staat garant voor de ‘pret’ in pretpark!

meer informatie: www.bobbejaanland.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *