101 Bijzondere plekken om te overnachten in Nederland en België

OrigineelOvernachten.nl is een nieuwe website waarop de 101 meest originele plekken om te overnachten in Nederland en Belgie zijn verzameld. Van boomhut tot treinstel en van houten iglo tot Hobbitwoning. Wat Origineelovernachten.nl uniek maakt is de manier van zoeken. Hierin staat de accommodatie centraal. Bezoekers kiezen daarom niet ´functioneel´ op provincie of prijs maar ´visueel´ op basis van uitstraling en originaliteit van het verblijf. 

Unieke selectie van de aller-leukste plekken om te slapen in Nederland en België
Het Internet staat vol met overnachtingsmogelijkheden maar dit grote aanbod maakt het zoeken vaak lastig. Daarom hebben we op OrigineelOvernachten.nl alvast 101 originele slaapplekken voorgeselecteerd. Bij elke accommodatie ben je verzekerd van een superbijzonder weekendje of weekje weg. Alle overnachtingsplekken op de website zijn daarom zorgvuldig gekozen op basis van originaliteit. Op origineelOvernachten.nl vind je meer informatie over de accommodaties en kun je eenvoudig doorklikken naar de eigen website van de eigenaar om een boeking te maken. OrigineelOvernachten.nl handelt dus zelf geen reserveringen af maar fungeert enkel als ‘etalage’ voor unieke logeerplekken in Nederland en België.

Vrouwen zoeken liever visueel
Vrouwen bepalen in Nederlandse gezinnen vaak het vakantiedoel. Uit onderzoek van vakantie.nl (2010) bleek dat driekwart van de vrouwen het voortouw neemt bij de zoektocht naar een geschikte bestemming en accommodatie. Onze doelgroep dus!  En vrouwen worden graag geïnspireerd door foto´s voordat ze functioneel op zoek gaan naar een geschikte accommodatie. Deze beredenering hebben we gebruikt bij de opzet van de website. Het keuzeproces maken we visueel en we laten bezoekers beslissen op basis van de originaliteit van een accommodatie. Uitgedrukt in één foto op de homepage / etalage.

We hopen hiermee te bewerkstelligen dat OrigineelOvernachten.nl inspiratie geeft om eens een andere keuze te maken dan het zoveelste kleurloze vakantiehuisje of saaie standaard hotelkamer. Er is immers teveel moois, unieks en kleinschaligs beschikbaar In Nederland en België. Of je nu met het hele gezin een bijzonder weekendje weg wilt of juist romantisch met z’n tweetjes wil ontsnappen!

Meer informatie: www.OrigineelOvernachten.nl

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *