De voorbereidingen voor de ANWB Kampeerdagen (21 en 22 april) zijn in volle gang. Er worden 25.000 bezoekers verwacht op het terrein rond de Ouderkerkerplas, waar zo'n 200 exposanten hun producten tonen. De toegang voor de ANWB Kampeerdagen is gratis, maar alleen als je vooraf tickets bestelt via anwb.nl/kampeerdagen. De voorbereidingen voor de ANWB Kampeerdagen (21 en 22 april) zijn in volle gang. Er worden 25.000 bezoekers verwacht op het terrein rond de Ouderkerkerplas, waar zo'n 200 exposanten hun producten tonen. De toegang voor de ANWB Kampeerdagen is gratis, maar alleen als je vooraf tickets bestelt via anwb.nl/kampeerdagen.

[caption id="attachment_12070" align="alignright" width="268" caption="Natuurlijk ook aandacht voor Glamping op de ANWB kampeerdagen"][/caption] Standhouders De ANWB Kampeerdagen richt zich vooral op kamperende jonge gezinnen, 50+-ers en recreanten. In 2012 wordt het evenement voor de 13e keer gehouden. De inschrijftermijn voor standhouders is officieel gesloten. Er zijn ruim 200 standhouders aangemeld (Zie exposantenlijst - pdf) Wilt u toch nog deelnemen, neem dan even contact op met ANWB Media. Zaterdagavond is er een programma exclusief voor de exposanten. Activiteiten Op het terrein aan de Amstel vinden kampeerliefhebbers onder meer een uitgebreide tentenshow (van lichtgewicht tot familietent), caravans, campers, vouwwagens, fietsen, kampeeraccessoires en veel informatie over kampeerbestemmingen in binnen- en buitenland. En er is niet alleen veel te zien, maar ook van alles te doen voor jong en oud. Enkele onderdelen uit het activiteitenprogramma:

  • -Harm Jan 'de Barbecueman' Bloem (bekend van het RTL4-programma 'Ik kom bij je eten') geeft barbecue-demonstraties bij het ANWB Kampeerpaviljoen.
  • -Glamping paviljoen. Glamping is genieten van de luxe van thuis én van het buitenleven. In het Glamping paviljoen staan diverse accommodaties opgesteld, zoals de luxe safaritenten.
  • - Spannend… Op de foto met roofvogels bij Bestcamp
  • - Lekker waterskiën op de waterskibaan van Camping Betuwestrand. Er zijn wetsuits aanwezig, maar neem zelf badkleding mee.
  • - Kinderen kunnen zich uitleven in het Kinderbos met muziek, dans, spelletjes en nog heel veel andere activiteiten.

[caption id="attachment_12079" align="alignright" width="201" caption="Demonstraties passend bij de camping lifestyle"][/caption] Praktisch Het evenement vindt plaats in recreatiegebied Ouderkerkerplas te Ouderkerk a/d Amstel op zaterdag 21 en zondag 22 april 2012, van 10.00 tot 17.00 uur. Gratis entree voor iedereen die vooraf tickets heeft besteld op anwb.nl/kampeerdagen. Toegangskaarten op het terrein kosten€2,50 p.p. voor ANWB-leden (€4 voor niet-leden). Kinderen t/m 14 jaar hebben gratis toegang. Parkeren op het evenemententerrein kost €6,- Recreatiegebied Ouderkerkerplas is gelegen in Groengebied Amstelland, Middenweg, in Ouderkerk a/d Amstel. De Ouderkerkerplas ligt aan de A9 en de A2. meer informatie: www.anwb.nl/kamperen