Zwemwater ombouwen tot een attractie met Aquaglide Inflatables

In deze onrustige economische tijden is de neiging groot om zoveel mogelijk dure investeringen te vermijden. Het is een lastig dilemma, omdat de gasten wel op zoek zijn naar een bestemming met leuke vernieuwende attracties en een bijzondere beleving. Met de nieuwe inflatable lijn van Watergames and More kunt u uw bestaande zwemwater tot een nieuwe attractie ombouwen, waarbij de investeringskosten beperkt blijven.  

Aquaglide Inflatables is een modulair systeem van inflatables dat in een handomdraai in het water kan worden gelaten en er ook weer uit kan worden gehaald. Het is geschikt voor zowel zwembaden als open buitenwater. Het programma kent diverse innovatieve ontwerpen, zoals de Revolution – een grote veerwip en glijbaan in één.

Diverse elementen kunnen worden gecombineerd om een Aquapark te realiseren op het water. Hiermee biedt Watergames & More ook plezier voor campings die meer uit hun natuurwater willen halen.

De elementen worden gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit versterkte PVC en zijn speciaal ontwerpen voor intensief commercieel gebruik. Zij kennen een gemiddelde levensduur van vijf jaar, die met goed onderhoud aanzienlijk kan worden verlengd.

Naast de inflatables biedt Watergames & More ook diverse andere producten van Aquaglide, zoals towables. Watergames and More is aanwezig op de recreatievakbeurs in Gorinchem.

Meer informatie: www.watergamesandmore.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *