Steeds meer niet-Roompot parken maken gebruik van de website Roompot.nl. Het Noord-Hollandse Strand 49 treedt nu ook toe tot het marketingplatform. De sterk veranderde marktonstandigheden bleken een belangrijk argument.

Veel vraag naar kustlocaties in Noord-Holland

Roompot heeft door de toevoeging van Strand 49 inmiddels 13 parken in Noord-Holland op de website staan. De woordvoerder van Roompot legt uit waarom dit een waardevolle toevoeging is: "Noord-Holland is erg geliefd onder de meer dan 3 miljoen gasten van Roompot. Het komt dus niet als een verrassing dat het aanbod van de Nederlandse marktleider hier in de voorbije jaren sterk is toegenomen. Naast de eigen parken Callassande, Marinapark Volendam, Egmond aan Zee en De Graaf van Egmont, dat momenteel volledig wordt vernieuwd, nam Roompot vorig jaar de Qurios parken in Bloemendaal aan Zee en Zandvoort over. Enkele maanden later stapten de 90 Strandhuisjes in Julianadorp van Landal naar Roompot over. Later dit jaar zal Roompot ook zijn eerste gasten op twee nieuwe eigen parken mogen verwelkomen: in Wijdenes en in Callantsoog.  Strand49 is de 13de locatie voor Roompot in Noord-Holland."

Overwegingen van een vakantiepark

Kustlocaties zijn zeer in trek bij vakantiegangers; zeker in deze onzekere coronatijd. We vroegen Sven Bruin van Park49 naar zijn overwegingen om in zee te gaan met Roompot. Bruin: "Voorlopig schat ik in dat er geen of nauwelijks vakantiegangers uit andere landen deze regio zullen bezoeken. Er is voor ons een belangrijk deel van de markt weggevallen. Door het aansluiten op het Roompot platform hoop ik Nederlanders uit verschillende delen van ons land te interesseren voor het vieren van hun vakantie in deze regio. Tot nu toe zien wij hier vooral veel gasten uit Groningen, Friesland en Drenthe. Roompot is in Nederland een hele grote speler met een goed netwerk in het hele land. Daarnaast zien wij ook mogelijkheden om via het Roompot platform boekingen te verkrijgen voor de lastiger te verhuren periodes."

Meer informatie:

www.roompot.nl

www.strand49.nl