Nieuwe directeur voor Avonturenpark Hellendoorn

Vanaf 1 mei wordt Tim Golstein de nieuwe directeur van Avonturenpark Hellendoorn. Hij volgt Lyan van den Bosch op, die na bijna 9 jaar stopt als directeur en een nieuwe rol krijgt als Deputy Director of Operations binnen de Looping Group, waar het Avonturenpark onderdeel van uitmaakt.

Tim Golstein is al jaren werkzaam binnen het Avonturenpark, waarvan de laatste jaren als operationeel manager. Hij geeft aan blij te zijn met zijn benoeming en kijkt met vertrouwen naar de toekomst:

‘Ondanks de corona staat er nog steeds een stabiele basis en is het park klaar voor de toekomst. Het Avonturenpark heeft niet stil gezeten deze winter en komt met twee geheel vernieuwde attracties, Balagos en Oldtimers. We hopen dan ook snel onze poorten weer volledig te mogen openen en dat te doen wat we het liefste doen: gasten een onvergetelijke dag bezorgen in een wereld vol avontuur!’’

10 april pilot test-openstelling
Op zaterdag 10 april a.s. opent Avonturenpark Hellendoorn eenmalig haar deuren. Het park is onderdeel van een proef om verschillende dierentuinen en pretparken te openen voor publiek die in bezit zijn van een negatieve coronatest.

Meer informatie: www.avonturenpark.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *