Wetten en regels rondom loonkosten veranderen regelmatig en worden door verschillende instanties beheerd. Om die reden betalen veel ondernemers vaak teveel belastingen en missen voordelen waar zij wel recht op hebben.

De specialisten van Loonkostenvoordelen.nl volgen de wet- en regelgeving op de voet en hebben een eenvoudige tool ontwikkeld om snel te checken of je niet teveel betaalt. Mark Verhoeven van Loonkostenvoordelen.nl legt ons telefonisch uit: "Ik heb zelf in de recreatiesector gewerkt (red. hij introduceerde o.a. accommodatie De Pod in Nederland) en weet dat vooral familiebedrijven van veel verschillende disciplines kennis moeten hebben om hun bedrijf goed te organiseren organiseren. Juist dit soort bedrijven is lang niet altijd op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving. Daarmee laten ze geld liggen."

Loonkostenvoordelen.nl heeft een slimme tool ontwikkeld waarmee snel gekeken kan worden of een bedrijf nog geld kan terugvragen. Speciaal voor de recreatrisector heeft Verhoeven een bijzonder aanbod: "Voor jou onderzoeken we of je recht hebt op Loonkostenvoordelen, te veel premie en mogelijk te veel ziekengeld betaald hebt. Dit halen we terug voor je, rechtstreeks in je portemonnee. Dit kost jou weinig tijd. We werken op basis van no-cure-no-pay. Dus je kunt alleen maar winnen."

Indien gewenst kunnen de specialisten ook permanent de loonkostenvoordelen voor je bedrijf in de gaten houden. Het is zeker de moeite waard om een na te gaan of een abonnement kan worden terugverdiend.

Meer informatie: www.loonkostenvoordelen.nl/recreatie