Het Wildpark van het Domein van de Grotten van Han heeft deze Krokusvakantie meer bezoekers mogen verwelkomen dan ooit tevoren. Er waren maar liefst drie keer zoveel bezoekers in vergelijking met de krokusvakantie van 2019.

De Belg koos opnieuw voor vakantie in eigen land. Een hoopgevend teken voor de rest van het seizoen.

“We zijn erg tevreden met de resultaten van de Krokusvakantie” vertelt Kim de Lescluze, persverantwoordelijke voor het Domein. “Normaal gezien komt het seizoen heel rustig op gang. Dit jaar was het meteen volle bak vanaf de eerste dag dat we open gingen. Op het einde van deze week zullen we drie keer zoveel bezoekers voor het Wildpark hebben tegenover 2019! We hopen dat deze trend zich voortzet in 2021!”

Hotels en gites volgeboekt

Ook de omliggende hotels en gîtes zijn zeer verheugd  met de resultaten.  Charlotte Reynhout, Marketingverantwoordelijke van het gloednieuwe hotel Mercure Han-sur-Lesse: “Wij hadden nooit verwacht dat we zo snel volgeboekt zouden zijn. De gemiddelde bezetting bedroeg 85%! Dit is heel uitzonderlijk voor de tijd van het jaar”

Tevreden bezoekers

De Covid regels werden correct nageleefd, het mooie weer was van de partij en de dieren goed zichtbaar. Kim de Lescluze: “Het Wildpark is zodanig groot, dat afstand houden geen probleem is. De meeste bezoekers kozen trouwens voor de wandeling in de vrije natuur, om ongedwongen te kunnen genieten van de dieren. Ze keerden met een voldaan gevoel terug naar huis, en daar draait het uiteindelijk om!”
 

Bron en meer informatie: www.grotte-de-han.be/nl