ABS is een online Aantoonbaar Beheer Systeem. Hierin kunt u allerlei informatie van objecten (o.a. speeltoestellen en buitenmeubilair) registreren, beheren en analyseren.

In eerste instantie is dit ontwikkeld voor de registratie van speelobjecten in de openbare ruimte, maar inmiddels is dit systeem ook te gebruiken voor vele andere objecten zoals bijvoorbeeld bomen, verkeersborden, kunstobjecten, peuterbadjes, bloembakken en sportaccommodaties. Alle beschikbare modules kun je vinden op de website www.dctt.com. Staat uw module hier niet tussen kunt u contact met ons (Speelplan.nl) opnemen dan kijken we naar de mogelijkheden voor een module op maat.

Hoe werkt het

Met het Aantoonbaar Beheer Systeem (ABS) kunt u data van diverse objecten registreren, beheren en analyseren. Middels de ABS  App (offline), kunt u de gegevens en foto’s in het veld invoeren. Dit kan middels een smartphone of tablet. Nadat u alle gegevens heeft ingevoerd van het betreffende object dient u de smartphone of tablet te synchroniseren. Dat houdt in dat hij alle gegevens in ABS gaat verwerken. Daarna kunt u via de computer met internetverbinding, thuis of op het werk, middels een inlogcode, inloggen in ABS web (pc-deel). Daar vindt u alle in het veld geregistreerde gegevens terug.
Niet alleen de gegevens van het object kunt u registreren maar ook van een locatie. Dit kan d.m.v. het toewijzen van X-Y coördinaten. Ook bij verplaatsbare objecten zoals bloembakken en chemische toiletten kan dat. Dan wordt er gebruik gemaakt van een QR code.

Waarom ABS

ABS is een zeer gebruiksvriendelijke  applicatie, waar je veel informatie in kan opnemen. Zeker omdat ieder object zijn eigen specifieke kenmerken heeft, een boom is immers anders dan een speeltoestel. ABS heeft iedere module zo ingericht dat deze speciaal op maat gemaakt is om specifieke eigen objectgegevens te kunnen invoeren. Zo kan een beheerder deze specifieke gegevens makkelijk invoeren en als zodanig terugvinden.

Door met de ABS App buiten gegevens in te voeren, hoeft u niet meer met pen en papier naar buiten, alles verloopt digitaal en de gegevens worden direct geregistreerd en opgeslagen.

 

Meer informatie: www.dctt.com