Circa 40 recreatie ondernemers, voornamelijk uit Nederland, participeren in het programma en willen haar merken en bedrijven landelijk op de kaart zetten.

RTL kampeert is hét kampeer TV programma bij RTL 4. Vanaf zondag 31 januari, van 17:25 tot 18:00, zijn de nieuwe afleveringen te zien. Veel recreatie ondernemers hebben weer geparticipeerd in dit special intrest TV programma bij RTL 4. De eerste serie trok meer dan 5,5 miljoen kijkers.

Marco Menage, een van de MediaBroers, geeft aan dat ca 60% van de deelnemende bedrijven van seizoen 1, ook weer participeren in seizoen 2. Seizoen 2 van de succesvolle serie wordt vanaf 31 januari uitgezonden bij RTL 4: van 17:30 tot 18:00.

"Grote landelijk merken zoals Hymer, Kip, De Waard, Dorema showen haar nieuwste modellen. Maar we hebben ook aandacht voor jong gebruikte kampeermiddelen van Scharphof, Bakker Campers en My California campers. In elke aflevering bezoeken we meerdere campings in Nederland, België en de Costa Brava. Dit kunnen 5 sterren campings als De Paal en Sprookjescamping zijn. Maar ook de kleinste 5 sterren camping t Haasje wil landelijk op TV."

Dit jaar met de kampeerkampioenen van RTL: Sander en Jessica.

Afgelopen zomer Heeft RTL Kampeert prachtige campings bezocht in Spanje, België en in Nederland. Daarnaast is er aandacht voor nieuwe en jong gebruikte campers, caravans, vouwwagens en tenten. RTL Kampeert promoot de kampeerbranche in de periode waar heel veel Nederlanders zich oriënteren op hun komende vakanties.

Bekijk hier alvast de promo: https://www.youtube.com/watch?v=tMSFj5f5Sro
Of behind the scene bij Jessica: https://www.youtube.com/watch?v=5Xzq110FgEo

Nieuw presentatiekoppel

Sander en Jessica presenteerden van 2008 tot 2012 samen Campinglife en doen die samenwerking in RTL Kampeert nog eens dunnetjes over. „Nu we een gezellig gezinsleven hebben met twee schoolgaande meisjes is het heerlijk om mijn eerste liefde weer op te pakken en met de ploeg op reis te zijn”, stelt de presentatrice.

Komend seizoen ook uw bedrijf op TV?
RTL filmt de campings en regio’s in juli en augustus 2021. De mooiste en drukste kampeerperiode. Daarna filmen we de campers, caravans en vouwwagens op locatie. Tevens is het productieteam een aantal dagen aanwezig op de KCJ in oktober.
 
Uitzendtijdstip:
RTL kampeert wordt getoond van januari tot maart. De ideale periode waarin meer dan 50% van de Nederlanders een besluit neemt over hun komende vakantie en type verblijf.

RTL kampeert programma informatie:
2022: 8 tot 13 afleveringen vanaf eind januari bij RTL 4
Tijdstip: zondag van 17:30 tot 18:00
incl 2 herhalingen, tijdstip n.n.b.

Meer informatie:

www.rtlkampeert.nl

www.mediabroers.nl