Kampeermerk Campooz lanceert glamping concept

Het huidige assortiment van Campooz; tenttrailers, caravanluifels en accessoires, wordt uitgebreid met een vijftal tenten geschikt voor verhuur. Naast drie glamping lodges met een eigen design biedt het bedrijf uit Assen een klassieke bell tent en een tent met de slaapcabine boven het leefgedeelte.

Het huidige assortiment van tenttrailers, caravanluifels en accessoires wordt uitgebreid met diverse glamping accommodaties

Drie verschillende shacks

De namen van de glamping lodges zijn Black-, Summer- en Classic Shack. Het design van de Black Shack (foto’s onder) kom je overal tegen op het platteland. Schuren die zijn opgetrokken uit potdeksel planken met karakteristieke witte kozijnen. Voor de Summer Shack komt de inspiratie van tenthuisjes op de Waddeneilanden. De Classic Shack is een knipoog naar het doek van de tenttrailers van Campooz. Hiervoor worden dezelfde kleuren gebruikt. Voor alle drie de tenten is een passend interieur beschikbaar.

Clasic Shack by night:

Bell tent en Sky Lodge

De klassieker onder de modellen is de bell tent. (foto boven dit artikel) De structuur wordt ondersteund door één centrale paal. Door het kleurgebruik lijkt de tent te zweven. De avontuurlijke Sky Lodge (foto onder) is ontworpen met een daktent als basis. De slaapcabine bereik je via een trap. Onder het bed is een ruime leefruimte.

Full service

Voor de complete lijn is een uitgebreid pakket producten en services beschikbaar. Naast de tent kan gekozen worden voor een stevige vlonder, complete inrichting en de aanleg van elektra. Het team van Campooz Business verzorgt, indien gewenst, de complete montage.

Over Campooz

Campooz is een jong Nederlands bedrijf gestart in het najaar van 2015. Bij veel kampeerders bekend van tenttrailers met namen als Fat Freddy en Lazy Jack. Op dit moment vindt de verbreding naar kampeermerk plaats. Naast caravanluifels en accessoires is nu de zakelijke markt aan de beurt.

Meer informatie: campoozbusiness.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *