Familie resort Puur Exloo speelt in op de workationtrend. Het park zorgt voor een activiteitenprogramma voor de kinderen en de ouders kunnen ondertussen rustig werken.

Workation

Een workation is een samentrekking tussen work en vacation. Steeds meer mensen combineren het werken en vakantie vieren stelt van Leeuwen, trendwatcher en actief bij de ontwikkeling van het resort. “We verwelkomen vooral mensen uit de steden in de lockdown. Ze wonen op een klein oppervlakte en beide ouders hebben een veeleisende baan. Nu ze de kinderen ook nog 24/7 thuis hebben, hen moeten onderwijzen en zelf moeten werken is het huis letterlijk te klein. De villa’s van Puur Exloo zijn tenminste 110 m2, zijn vrijstaand en in een bosrijke omgeving. Er zijn tenminste drie slaapkamers en veel villa’s hebben een eigen sauna. In de villa is een eigen wifinetwerk dat is aangesloten op glasvezel. Veilig voor integer werk en je kunt zonder problemen videobellen,’’ legt van Leeuwen uit.

Bestelservice bij ondernemers in omgeving

Puur Exloo is een park dat een sterke verbinding met de lokale omgeving heeft. De lokale ondernemers zijn de huisleveranciers voor de vakantiegangers. “Ook nu in de lockdown leveren ze maaltijden, verse broodjes of boodschappen bij de villa,’’ vertelt Van Leeuwen. “Gasten bestellen die eenvoudig via ons gast infokanaal. Je steunt dus direct de lokale ondernemer.”

Coronaproof

“Een verblijf bij Puur Exloo is ook tijdens de lockdown supercoronaproof,” vertelt Van Leeuwen.  “Je hebt alle ruimte in en rondom je eigen villa die uiteraard grondig gereinigd is. Je kunt zelf inchecken met een sleutelcode. Boodschappen of maaltijden kun je laten bezorgen op het park of afhalen bij de lokale ondernemer. Je verblijft middenin de pure Drentse natuur, een van de mooiste regio’s van Nederland. Je kunt gerust een uur wandelen zonder dat je iemand tegenkomt!”

Meer informatie: www.puurexloo.nl