Walibi Belgium selecteert voor op een druk zomerseizoen. De jaarlijkse werving voor seizoenswerkers is inmiddels in gang gezet. Vanwege de coronabeperkingen vindt de wervingscampagne grotendeels online plaats.

Door de huidige veiligheidsmaatregelen gaat Walibi Belgium op zoek naar zijn nieuw team via een digitale aanwervingscampagne. Het park heeft op dat vlak een voorsprong: sinds enkele jaren wordt de klassieke cv ingeruild voor korte presentatievideo’s. Aan de hand van vragen leggen de kandidaten uit waarom ze de geknipte persoon zijn voor de job. Geïnteresseerden kunnen zich tot en met 28 februari inschrijven via het een digitaal platform.

Na de aanmelding worden geselecteerde kandidaten uitgenodigd voor de digitale Job Days. Tijdens deze digitale sessies worden allerlei vragen door de recruiters beantwoord. Ten slotte, kandidaten die Walibi in hun presentatievideo hebben overtuigd, worden ook uitgenodigd voor een individueel sollicitatiegesprek, dat in het park zal plaatsvinden van 1 februari tot begin maart.

Walibi Belgium is gelegen in het Franstalige Wallonië. De wevingscampagne vraagt nadrukkelijk om medewerkers die de Nederlandse taal ook machtig zijn. De meertalige medewerkers kunnen aan de slag bij de entree en de kassa’s, bij attracties en restaurants, of in de shops. 

Meer informatie: www.walibi.be/nl/jobs