De Check-in Kiosk speelt in op een corona-veilige bedrijfsvoering. Het is een oplossing waarmee de gastdoorstroom wordt bevorderd, en de receptie wordt ontlast, zonder dat de gastbeleving daar onder lijdt.

Deze kiosk is ontwikkeld door Stratech en CAT Control in samenwerking met Camping Julianahoeve en onlangs in gebruik genomen. Door een toename van het aantal reserveringen gecombineerd met de beperkingen van de coronamaatregelen, ontstond hier de behoefte om de receptie te ontlasten. De gasten van dit vakantiepark kunnen vanaf nu receptieloos inchecken.

Hoe werkt de Check- in Kiosk

De Check- in Kiosk biedt recreatieparken de mogelijkheid om het volledige incheckproces van de receptiemedewerker over te nemen. De Kiosk heet de gast welkom, checkt of de gast een openstaand saldo heeft en biedt de gast in dit geval de mogelijkheid om deze direct via de geïntegreerde pinterminal te voldoen. Vervolgens wordt de CAT Card voor toegang tot en betaling op het park uitgegeven. Het is ook mogelijk om hierbij een combinatie te maken met kentekenherkenning voor de toegang. Uiteraard zijn alle gegevens rondom de reservering afkomstig uit het reserveringssysteem Stratech-RCS Enterprise en worden alle gegevens rondom het incheckproces direct weer teruggeschreven.

Bijkomend voordeel van de Check- in Kiosk: late arrivals hebben geen hinder van een gesloten receptie, maar kunnen op basis van een code gewoon hun transactie voltooien en toegang tot het park krijgen. Zo kunnen de gasten, ongeacht de aankomsttijd, vrijwel direct lekker van hun vakantie gaan genieten!

 

Er is bij de realisering nauw samengewerkt met het managmentteam van Camping Julianahoeve, om de wensen ten aanzien van de Check- in Kiosk in kaart te krijgen en de techniek af te stemmen. Daarmee hebben C.A.T. Control Systems en Stratech een prima oplossing weten te realiseren.

Bron en meer informatie: www.stratech.nl