Ondernemer Henri Ector gaat de kabel-waterskibaan op recreatiegebeid Zeumeren exploiteren. Gedurende de zomer van 2020 was deze voorziening gesloten als gevolg van het faillissement van Zeumeren B.V.

Beheerder Leisurelands startte eind 2020 haar zoek naar nieuwe enthousiaste ondernemers. Henri Ector toonde interesse en opent nu zijn tweede kabelwaterskibaan. Ector is de uitbater van de kabelwaterskibaan op recreatiegebied Berendonck, wat ook onderdeel is van Leisurelands.

Ector breidt het aanbod op Zeumeren verder uit door hier kanoën en SUP (Stand Up Paddling) toe te voegen. Het centrum zal ook verschillende arrangementen aanbieden voor groepen en bedrijven. Zeumeren Watersport open haar deuren in het eerste weekend van april. Seizoenskaarten kunnen vanaf heden worden gereserveerd.

Meer informatie: www.zeumerenwatersport.nl.  

De zoektocht voor invulling van het oude SchatEiland (een gethematiseerde indoor speelvoorziening) en het Paviljoen en Shortgolf is op dit moment nog gaande. Leisurelands hoopt hier snel nieuwe samenwerkingen in te vinden en dit op korte termijn bekend te mogen maken.

Meer informatie: www.leisurelands.nl/recreatiegebieden/zeumeren/