De Kennemers Duincampings hebben de smaak te pakken als het gaat oom de introductie van nieuwe tentvormen. In het najaarsmagazine worden de Beachdome en de Seacocoon geïntroduceerd op camping De Lakens. Beide worden geleverd door Tent2.

Tent2 is een bedrijf dat is opgezet door managers van de Kennemer Duincampings, die uit eigen praktijk weten waar er behoefte aan is. Eerder dit jaar werd al het tentconcept 'Dune' gelanceerd dat in eigen huis wordt gebouwd. Nu worden er opnieuw twee nieuwe types aan het assortiment toegevoegd. De Beachdome en de Seacocoon, die in China worden geproduceerd, zijn ook via Tent2 te verkrijgen. Op de Kennemer Duincampings zijn beide tentvormen bedoeld voor maximaal 6 personen en uitgerust met een keukentje en volledig sanitair, inclusief een bad.

De Beachdome

De beachdome is een dometent. Zij kunnen worden gebouwd in een doorsnede van 4 tot 10 meter. Bij het model dat op camping de Lakens is geplaatst zijn twee domes aan elkaar gekoppeld. Daarmee is er een separaat slaap en leefgedeelte gecreëerd. Dankzij het ransparante dak kun je vanuit je bed de sterren bekijken.

De Seacocoon

De Seacocoon behoort ook tot het assortiment glampingtenten. Net als de Beachdome kan de tent in een zelf geïsoleerde versie worden verkregen. De inrichting is slim en compact. Door de ruime veranda is de leefruimte groter dan alleen de tent.

Meer informatie:

www.tent2.nl

www.campingdelakens.nl/overnachten/accommodaties