Wegens de goede verkoopresultaten is er afgelopen maand gestart met de bouw van de eerste fase van het exclusieve Marina Resort Leukermeer in Noord-Limburg.

In samenwerking met projectontwikkelaar Vastbouw en Vakantiepark Leukermeer worden in de aankomende periode luxe en duurzame vakantievilla’s en appartementen gebouwd, allen met een eigentijdse architectuur.

Zie ook: Ondanks crisis volop ontwikkelplannen in de verblijfsrecreatie (overzicht van projecten)

De bouwers van Vastbouw zijn, na het aanleggen van de hoofdweg en loopbrug over het water, gestart met het uitzetten van de kavels. Daarnaast worden er diverse grondwerkzaamheden uitgevoerd ter voorbereiding van de fundering voor de luxe villa’s en appartementen.
 
Martin van Wiefferen - eigenaar van Vakantiepark Leukermeer - is blij met de start van de eerste bouwfase: “Samen met onze partner Vastbouw willen we met dit resort de groeiende vraag naar luxe buitenverblijven beantwoorden. De recreant zoekt naar luxe op een bijzondere plek, bij voorkeur aan het water". Het exclusieve resort biedt de ideale uitvalsbasis voor quality time samen met familie of vrienden. Door de combinatie van natuur, water en bruisende steden zijn er eindeloze recreatiemogelijkheden. De verwachting is dat de woningen enkele weken per jaar gebruikt worden door de eigenaar. In de overige vrije weken worden ze verhuurd door 5-sterren Vakantiepark Leukermeer in samenwerking met meerdere touroperators. De verhuurresultaten zijn naar verwachting erg gunstig omdat het exclusieve resort een beperkt aantal luxe villa’s, beach appartementen en hotelsuites heeft op een unieke locatie aan het water.

Door de succesvolle verkopen van woningen uit de eerste fase is er besloten om versneld woningen uit de tweede fase aan te bieden. Alle woningen uit de tweede fase liggen aan het Leukermeer. Zo hebben geïnteresseerden dit jaar nog de kans om eigenaar te worden van één van de laatste Utah Waterkant woningen of een 4-persoons appartement. De luxe vrijstaande vakantievilla's en appartementen bieden een prachtig uitzicht op het Leukermeer.

Meer informatie: www.marinaresortleukermeer.nl