Opleidingsinsituut BUAS organiseert op donderdag 12 november een online talkshow waarin diverse ondernemers uit de recreatiesector aan het woord komen. Het thema speelt in op de coronacrisis: Aandacht voor de toekomst

Het programma ziet er als volgt uit:

15.30 uur; Introductie door de organisatoren:
Tijs van Es (innovation square Breda Univerisity) Goof Lukken en Myrian Ermes praten de deelnemers bij over strategie voor het komende seizoen.
Ook is er aandacht voor de actualiteit rondom Corona: Laura Conradi van Never Ever Blue praat ons bij over hoe zij een cruciale rol gaan spelen in de regio Eindhoven

16.00 uur: Niels Meijssen Co-founder & CEO, Beter boeken, hoe de corona crisis leidt tot een eerlijker boekingssyteem
De online boekingsmarkt voor hotelovernachtingen is kapot. Hotelgasten worden verleid met onduidelijke aanbiedingen en onder druk gezet met namaakschaarste. Ook hoteleigenaren worden in de greep gehouden door grote boekingssites. Want de vindbaarheid van hotels op deze sites is niet vanzelfsprekend. De hotels moeten alsmaar hogere commissies betalen en opereren onder constant veranderende voorwaarden. Wij willen deze markt voor iedereen beter maken en andere branches inspireren hetzelfde te doen.

16.15 uur uur: Erik Kroon, van Sos Events
Als oprichter en directeur van verschillende bedrijven in de dagrecreatie en bedrijfsevenementen zit ook Erik in de hoek waar klappen vallen. Met zijn klimbossen, de organisatie van bedrijfsuitjes, verhuurwinkels en Escape Tours door heel Europa moest er creatief worden nagedacht. Met zijn nieuwe Online Social Games, waarvan de Escape Room @ Home een groot succes is gebleken, heeft Erik snel kunnen schakelen en innoveren. Een typisch voorbeeld van een ondernemer die snel kan omdenken.
.

16.30 uur: Danny Paerl: Glamp Outdoor Camp Veluwe (foto boven dit artikel)
Van een prachtig stuk natuur naast zijn bungalowpark maakte Danny in een aantal weken een prachtig Glamping. Deze trok nieuwe doelgroepen en werd een groot succes.Hij werkte hierbij samen met een leverancier van accomodaties die normaal veel op festivals werkt. Het verhaal van Glamp Outdoor kan je inspireren om ook te innoveren en samen te werken.

16.45 uur: Peter Derks van de De Spijsbereiders
Tijdens de corona hebben de Spijsbereiders niet stilgezeten en zijn ze met nieuwe initiatieven gekomen zoals Pop-up terras de Kemping, Pop-up visrestaurant Strandje Beton en hebben ze zich volop gericht op hun take away concept; Oven Aan, Kom Eraan. Waarmee ze de samenwerking hebben gezocht met restaurants en keukens die op dat moment dicht moesten door de maatregelen

17.00 uur: Vragen en discussie en de mogelijkheid om met deelnemers in contact te komen

18.00 einde van de webinar

Inschrijven kan door uw naam, organisatie, emailadres en branche te mailen naar innovationsquare@buas.nl

Bron en meer informatie: www.vrijetijdskennis.nl