Hoewel de verkoopstart van vakantiewoningen op EuroParcs Alpenresort Olympiaregion Seefeld  maar een paar weken geleden was, begint EuroParcs alweer met een nieuw project: EuroParcs Resort Sankt Anton am Arlberg.

Van olympische aura naar een vakantiepark met koninklijke allure, zo omschrijft de directie van EuroParcs de tweede locatie in Oostenrijk.  Wederom spreekt Wim Vos namens de vakantieparkenspecialist van een ‘topproject’. ,, Letterlijk, want het resort ligt op ruim 1200 meter hoogte en is omringd door bergtoppen, maar ook figuurlijk want het investeerdersperspectief is ook hier uitstekend.” 

EuroParcs Resort Sankt Anton am Arlberg ligt nabij het gelijknamige dorp waar al decennia Europese vorstenhuizen neerstrijken voor een wintersportvakantie. En het is ook op korte afstand gelegen van Lech, het dorp waar elke jaar weer onze eigen koninklijk familie heen gaat in de koude maanden. De populariteit van deze regio is verklaarbaar: ze behoort tot de sneeuw-zekerste van heel Oostenrijk, heeft pistes van verschillende moeilijkheidsgraden, beschikt over veel winter- en zomerliften en biedt gedurende alle seizoenen een prachtig panoramabeeld. Bovendien kan al die natuurpracht van dichtbij bekeken worden door de vele goed bewegwijzerde wandel- en fietsroutes. ,,Daarnaast heeft Sankt Anton am Arlberg een hoogstaand winkelaanbod en uitstekende après-ski mogelijkheden”, verklaart WimVos.

EuroParcs Resort Sankt Anton am Arlberg sluit qua aanzien en inrichting aan bij die rijke omgeving. Het vakantiepark wordt ingekleurd door 134 recreatieobjecten. Elk van deze recreatieobjecten is geschikt voor vier tot zes personen en is gesitueerd op een grote kavel met een tuin en jacuzzi. ,,Zodat niet alleen het familiegevoel wordt versterkt maar ook een grote mate van privacy is gegarandeerd”, legt Wim Vos uit.. Daarnaast is het resort gelegen naast het Wellnesspark Pettneu am Alberg waar lichaam en geest tot rust komen in het overdekte zwembad en in de uitgebreide wellnessvoorzieningen.

Met EuroParcs Resort Sankt Anton am Arlberg bewijst EuroParcs andermaal zijn kwaliteit om in het binnen- en buitenland absolute A-locaties te verwerven.  Maar de ambities reiken dit keer verder dan dan alleen de Nederlandse markt : met dit tweede project buiten het Nederlandse taalgebied wil EuroParcs ook een nieuwe doelgroep, buitenlandse investeerders, aanspreken.

Het familiebedrijf heeft inmiddels een Duitse vestiging die de activiteiten in de Duitstalige landen gaat structureren. ,,Want we mogen dan inmiddels bijna 40 resorts in bezit hebben: In onze visie is stilstand achteruitgang”, verklaart Wim Vos.,, We zijn voornemens om op korte termijn onze marktpositie in Oostenrijk verder te versterken.”

Meer informatie: www.europarcs.nl