Jumpsquare neemt twee trampolineparken in Limburg over

Jumpsquare Group realiseert een doorstart voor de twee Spacejump trampolineparken in Kerkrade en Maastricht. Deze overname is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met Wyckerveste de eigenaar en verhuurder van beide locaties. De parken worden voortgezet onder Jumpsquare formule.

Alles is erop gericht de deuren zo spoedig mogelijk te kunnen heropenen opdat kinderen weer snel kunnen komen springen! Woensdag 21 oktober is de opening van Jumpsquare Kerkrade en donderdag 22 oktober is het vervolgens de beurt aan Jumpsquare Maastricht.

Het medio 2016 geopende Spacejump Parkstad trampolinepark is gevestigd in het LeisureDome rondom het Roda JC stadion in Kerkrade. Eind 2018 opende Spacejump een tweede park in Maastricht nabij de Brusselse Poort. Afgelopen september heeft de holding waartoe de beide Spacejump parken behoorden faillissement moeten aanvragen. Na heropening zullen de beide parken de komende weken verder worden getransformeerd tot Jumpsquare en zullen nieuwe attracties worden toegevoegd zoals de VALO computer jump trampolines.

Met deze overname komt het aantal Jumpsquare trampolineparken uit op 15 waarvan 12 in Nederland en 3 in België. Roland van Geest (CEO Jumpsquare Group): “Wij kijken ernaar uit de teams en vaste bezoekers van beide parken te mogen verwelkomen binnen onze groep. Ondanks de bizarre situatie waarin we ons nu bevinden als gevolg van een oplaaiend Corona virus hebben wij er het volste vertrouwen in dat we beide locaties succesvol kunnen laten doorstarten en de komende jaren verder uitbouwen met de toevoeging van nieuwe attracties”.

Jumpsquare Kerkrade en Maastricht bieden normaliter de volgende activiteiten: vrij jumpen in tijdslots van 30 tot 120 minuten, verjaardagsfeestjes en speciale lesprogramma’s zoals JumpScool (stunt & tricks) en JumpFit (fitness). Als gevolg van de nieuwe overheidsmaatregelen zal de horeca functie bij heropening beperkt zijn tot take-away en is de capaciteit van het trampolinepark conform de richtlijnen beperkt.

Meer informatie: www.jumpsquare.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *