Op donderdag 17 september start de verkoop van vakantiewoningen op EuroParcs Alpenresort Olympiaregion Seefeld.  Dat gebeurt in het informatiecentrum op het resort in Maarn dat geheel in Oostenrijkse sfeer wordt omgeturnd.

Op donderdag 17 september start de verkoop van vakantiewoningen op EuroParcs Alpenresort Olympiaregion Seefeld.  Dat gebeurt in het informatiecentrum op het resort in Maarn dat geheel in Oostenrijkse sfeer wordt omgeturnd.

De verkoopstart omlijst een nieuw begin voor EuroParcs. Het is namelijk voor het eerst dat het bedrijf, dat inmiddels ruim 35 resorts in eigendom heeft, actief wordt  in Oostenrijk.

Europese ambities

Europarcs heeft meer Europese ambities. ,,Het zal niet bij dit resort blijven. Wij oriënteren ons momenteel op meerdere investeringslocaties in Europa”, verklaart Wim Vos namens de directie van EuroParcs. ,,De voorwaarden om wel of niet in een project te stappen zijn daarbij hetzelfde als in Nederland. Het moet gaan om locaties in een unieke omgeving die niet alleen Nederlandse investeerders en vakantievierders maar ook buitenlandse ondernemer  en particulieren moet aanspreken. Wij verleggen daarmee de lat naar een nog hoger niveau, maar de basis blijft hetzelfde: Wij ontwikkelen vakantieparken, investeerders stappen daar in door één of meerdere vakantiewoningen te kopen, deze worden vervolgens verhuurd aan gezinnen en de investeerders en wij profiteren daarvan middels de verhuuropbrengsten.”

75 chalets

Er worden 75 chalets gerealiseerd. EuroParcs gaat in Oostenrijk 4- en 6-persoons vakantiewoningen bouwen die in vergelijking met alle andere accommodaties in de omgeving veel meer privacy bieden. De chalets staan op grote kavels waardoor eigenaren straks de beschikking hebben over een tuin en een ruimte om zich terug te trekken met de familie. De inrichting van de chalets is luxueus, waardoor ze niet alleen passend is bij de rijke omgeving maar ook in alle opzichten het ‘thuisgevoel’ oproept.

Het vakantiepark wordt verder ingekleurd door uitgebreide wellnessfaciliteiten: van een sauna en een infraroodcabine tot een verwarmd binnenzwembad en een stoombad. Een restaurant en een (après-ski) bar geven het vakantiepark nog meer cachet. ,,Sowieso is de regio met de après-skimogelijkheden premium”, aldus Vos. ,,Het nabijgelegen Seefeld is zowel qua winkel- als uitgaansmogelijkheden veelzijdig en hoogstaand en datzelfde geldt voor Innsbruck dat op een half uur rijafstand ligt. Dit alles bij elkaar maakt Alpenresort Olympiaregion Seefeld tot een unieke investeringsmogelijkheid.”

Nog geen drie maanden zette EuroParcs de historische stap door de concurrerende partij Droomparken te kopen en daarmee te verdubbelen in omvang. Met deze ontwikkeling markeert het Apeldoornse familiebedrijf een nieuw ijkpunt in de eigen geschiedenis.

bron en meer informatie: www.europarcs.nl