Disneyland Paris, kondigt aan dat zij vanaf 15 juli weer open gaan. Er is sprake van een gefaseerde heropening aan, te beginnen met het Disneyland Park, het Walt Disney Studios Park, Disney’s Newport Bay Club en Disney Village.

Disneyland Paris, kondigt aan dat zij vanaf 15 juli weer open gaan. Er is sprake van een gefaseerde heropening aan, te beginnen met het Disneyland Park, het Walt Disney Studios Park, Disney’s Newport Bay Club en Disney Village.

De genoemde parken en hotels openen met aangescherpte gezondheids- en veiligheidsmaatregelen.​ De gefaseerde heropening van Disneyland Paris volgt een bewuste aanpak met een beperkt aantal gasten, afstandsmaatregelen en aangescherpte aandacht voor schoonmaak afgestemd op de richtlijnen van de Franse regering en gezondheidsautoriteiten. Het dragen van een mondkapje is verplicht voor gasten vanaf 11 jaar en Cast Members (red.: personeel).

Open met beperkingen

Op 15 juli 2020 zijn de meeste attracties, boetieks en eet- en drinkgelegenheden in Disneyland Paris weer open. Tijdens de eerste heropeningsfase zullen veel Disney Figuren, Pixar Figuren, Star Wars Figuren en Marvel Superhelden in de Parken verschijnen voor fotomomenten. Nauwe interacties zoals knuffels zijn tijdelijk niet mogelijk. Ervaringen waarbij grote groepen samenkomen, zoals Disney Stars on Parade, de avondshow Disney Illuminations en sommige indoor shows zullen op een later tijdstip terugkeren.

Van tevoren reserveren

Disneyland Paris verwelkomt gasten opnieuw in de magie met een beperkt aantal beschikbare tickets per dag tijdens de eerste periode van heropening. Begin juli 2020 is daarom een nieuw online reserveringsplatform beschikbaar. Om toegang te garanderen, moeten gasten met tickets zonder datum en jaarpashouders een reservering maken op dit nieuwe online reserveringsplatform om gegarandeerd toegang te krijgen tot de Parken op de dag naar keuze. Gasten met arrangementen inclusief toegangstickets en verblijf in een Disney Hotel of Disney Nature Resort hebben gegarandeerd toegang voor de duur van hun verblijf en zij hoeven dus geen gebruik te maken van het nieuwe online reserveringsplatform.​ Ook gasten die al een ticket op datum hebben, hoeven zich niet te registreren en hebben gegarandeerd toegang.

https://www.youtube.com/watch?v=PMJGjA1zfWo

Bron en meer informatie: www.disneylandparis.com