Podcast Recreatie en Toerisme met Tim Slager van Molecaten

Een nieuwe aflevering van de podcast over toerisme, recreatie en vrije tijd staat weer online. Merlijn Pietersma gaat in gesprek met Tim Slager, directielid van familiebedrijf Molecaten | Campings en vakantieparken.

Molecaten is één van de grootste familiebedrijven van Nederland in de recreatiesector. Merlijn en Tim spreken over de toekomst van Molecaten. En over de toekomst van de kapitaalsintensieve recreatiesector. In dit gesprek wordt duidelijk: Tim is een échte ondernemer met visie.

Molecaten wil het kampeergevoel versterken waarbij gasten elkaar gemakkelijk kunnen ontmoeten en ‘buiten lekker kunnen klungelen’, zoals Tim dat mooi zegt. Terwijl er in de sector razendsnelle consolidatie plaatsvindt via overnames, verkavelen, nieuwe toetreders en private equity, kiest Molecaten bewust voor het houden van parken in eigendom.

Tim ziet dan ook toekomst voor kleinere bedrijven in de verblijfsrecreatiesector: ‘in iedere sector zijn naast grote merken ook nichebedrijven en vormen van shared services om professionaliteit te borgen.

Tim is vicevoorzitter van brancheorganisatie HISWA-RECRON omdat hij ziet dat de recreatiesector een belangrijke bijdrage levert aan de welvaart én het welzijn van mensen. Met overtuiging brengt hij de positie van de sector bij beleidsmakers in Den-Haag onder de aandacht.

Kortom, deze aflevering is een must-listen als je geïnteresseerd bent is de toekomstvisie van Tim Slager van Molecaten Vakantieparken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *