Een nieuwe fase! AI, content, automatisering en digitalisering in Leisure: nieuws en advies – week 41 – 2024

Chris van Vleuten, een expert op het gebied van kunstmatige intelligentie (AI), trendspreker en videoproducent, deelt in samenwerking met Pretwerk.nl, dé nieuwsportal voor de leisure sector in Nederland, het laatste nieuws en trends rondom AI. In zijn nieuwste update brengt hij een breed scala aan ontwikkelingen die relevant zijn voor zowel AI-professionals als bedrijven in de vrijetijdssector.

Deze aflevering bevat veel nieuws over geavanceerde AI-toepassingen, waaronder de introductie van de ‘Advanced Voice Mode’ van ChatGPT, waarmee gebruikers met behulp van natuurlijke spraak geavanceerdere gesprekken kunnen voeren. Ook bespreekt hij de lancering van Google NotebookLM, een AI-tool die helpt bij het organiseren en structureren van informatie. Verder staan de recente AI-aankondigingen van grote techgiganten zoals Meta en Microsoft centraal.

Een nieuwe fase! AI, content, automatisering en digitalisering in Leisure: nieuws en advies – week 41 – 2024 on Vimeo

Naast deze AI-updates was Chris aanwezig op de Nationale Toerisme Top in Venlo, waar het thema ‘Digitalisering’ dit jaar de boventoon voerde. Hier werd besproken hoe technologie, en met name AI, kan bijdragen aan de ontwikkeling van de toeristische sector. Ook bezocht hij de IAAPA-beurs, de grootste vakbeurs van Europa voor de leisure industrie. De beurs trekt vooral fabrikanten en leveranciers van attracties voor pretparken, waar technologische innovatie een steeds grotere rol speelt in het creëren van unieke bezoekerservaringen.

Door deze inzichten te delen, biedt Chris van Vleuten een waardevol overzicht van de nieuwste technologische trends die de toekomst van de leisure en toerisme-industrie zullen vormgeven.

Meer informatie: www.aiadvies.com

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *