AI in leisure; Het nieuwe zoeken en automatisering met behulp van AI

Artificial Intelligence (AI)-expert Chris van Vleuten maakt voor Pretwerk.nl maandelijks een overzicht over het laatste AI nieuws en legt de relevantie uit voor de leisure industrie. In zijn nieuwe video gaat hij dieper in op het nieuwe zoeken en automatisering van bedrijfsprocessen met behulp van AI.

Veel aankondigingen in de AI-sector

Afgelopen maand is er veel gepresenteerd op het gebied van AI. Verschillende Tech-bedrijven kwamen met nieuwe of updates voor bestaande AI-tools, wat alleen maar nog duidelijker maakt dat AI veel inpact gaat hebben op ons leven en werk. Ook de vrijetijdssector kan hiervan profiteren.

Een overzichtje van nieuwe aankodigingen:

Leisuretools.io

Op 21 mei vond het eventement AI In Actie plaats in Harderwijk. Op dit evenement, een samenwerking van aiAdvies.com, Pretwerk.nl en Green Offices, werd het nieuwe platform leisuretools.io aangekondigd. Via dit platform konden bezoekers van het evenement hun eigen chatbot aanvragen. Momenteel is er een gratis stappenplan te vinden om uw bedrijf of organisatie een succesvolle start te laten maken met AI.

Het inzetten van AI binnen een organisatie benodigd maatwerk. Leisuretools.io gaat dit maatwerk mogelijk maken door middel van advies, tips en oplossingen voor de vrijetijdssector.

Het nieuwe zoeken

Google is al jaren de meestgebruikte optie om online te zoeken. Niet alleen de zoekmachine, maar ook YouTube en Google Maps zijn een belangrijke informatiebron voor velen. Daar komt verandering in met nieuwe AI-zoekmachines. Nieuwe platformen zorgen voor nieuwe manieren om te zoeken. Uw klanten gaan hier ook gebruik van maken. Nieuwe tools geven nieuwe (creatieve) manieren om op te vallen.

Slimme automatisering

Automatiseren is het aaneenschakelen van taken die automatisch in een bedrijfs- of arbeidsproces kunnen worden ingezet als reactie op voorgaande taken. Deze reeks wordt in werking gezet door trigger. AI kan deze processen overnemen om fouten en vertragingen die veroorzaakt worden door mensenwerk over te slaan en zo tijd en kosten te besparen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *