Verkoop bungalows Reeuwijkse Plassen gaat van start

Ook in Zuid Holland, aan de Reeuwijkse plassen, is een nieuw park van Landal gepland, met 271 bungalows. Komend weekend vindt de eerste grote verkooppresentatie plaats. Het is weer een project op een groene locatie met een centrale ligging in de randstad. Het project gaat van start onder de naam Landal Reeuwijkse Plassen / Parq Green.

reeuwijk1Bijzonder aan het park is dat alle woningen direct aan het water zijn gelegen en een eigen aanlegplaats hebben. Tot e centrale voorzieningen behoren o.a. een receptie, overdekt zwembad, ecologische speeltuin en winkel. Er zijn ook al vergevorderde plannen voor een spa, wellness, fitness, horeca en boot- en fietsverhuur. Afgelopen week werd ook al een Landal project in de Randstad (’t Gooi) gepresenteerd.

Opwaardering van een vervallen camping
Parq Green is een initiatief van Jan Zeeman en Aart Jan Verdoold die aan de wieg stonden van GREEN Real Estate B.V. Met een duidelijke manier van werken richten zij zich op de ontwikkeling, aankoop en het management van vastgoed. “We kregen het project in het vizier via een relatie die Camping De Reeuwijkse Hout te koop aanbood. Een camping met veel recreatie maar ook veel achterstallig onderhoud. Dat gold niet alleen voor de algemene verblijven maar ook voor onder andere de infrastructuur en elektra. Daar was echt een grondige renovatie voor nodig. Vanuit de gemeente en het recreatieschap bestond de behoefte om de locatie op te waarderen, maar wel te behouden voor eigentijdse recreatie in een natuurlijke omgeving. Daar zagen wij kansen en hebben we de handschoen opgepakt.”

reeuwijk2Duurzaam is niet alleen milieu
De projectontwikkeling is voorspoedig verlopen, mede doordat de wensen voor een duurzame aanpak goed aansloten bij de wensen van gemeente en stakeholders. Ook het stimuleren en waarborgen van de regionale economie is onderdeel van de plannen. Locale ondernemers krijgen de ruimte om hun streekproducten te verkopen die recht van het land komen en worden mogelijkheden gecreëerd voor de verhuur van fietsen of schaatsen. Of voor de verhuur, verkoop en onderhoud van boten. Daarmee krijgt het begrip ‘duurzaamheid’ een bredere betekenis dan alleen ‘goed voor groen en milieu’.”

Verkoop van start
Fase 1 is nu in de verkoop (ca. 130 woningen). Deze fase wordt in oktober 2016 opgeleverd (bouw is al gestart). Ook de centrumvoorzieningen zullen dan gereed zijn. De kopers kunnen er voor kiezen om de huisjes zelf te gebruiken of als verhuurobject/investering aan te schaffen. Voor de verhuur komt Landal in beeld; en het park krijgt dan ook de naam ‘Landal Reeuwijkse plassen’. Op 10 en 11 oktober 2015 zijn er kijkdagen voor geïnteresseerden. Er zijn 7 modelwoningen met alle mogelijke afwerkingen en interieurstijlen te bezichtigen. Alhoewel het park een kwaliteits-uitstraling krijgt zijn er al vakantiewoningen beschikbaar vanaf € 115.000 (v.o.n. ex btw). Een beeldimpressie van enkele woningen:

Meer informatie: www.vakantiemakelaar.cmail20.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *