Van de Loosdrecht voorziet totale metamorfose voor de verblijfsrecreatie

Recreatiemakelaar Van de Loosdrecht is door de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar 2015 in de Recreatie Onroerend-Goed branche. Van de Loosdrecht ziet in Nederland nog wel ruimte voor verdere ontwikkeling van de recreatiesector, maar dat zal vooral zijn op het gebied van ‘kwaliteit’ en niet in ‘kwantiteit’.

Recreatiepark 't Stroomdal (verkocht)
Recreatiepark ’t Stroomdal (verkocht)
De Nominatiecommissie licht toe: “Dit bedrijf heeft zich ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming, met een zeer sterke positionering en een excellente reputatie. Zij weet haar grote vakkennis uitstekend te combineren met een klant- en servicegerichte aanpak, waardoor zij steevast zeer hoog scoort op klanttevredenheid.”

Totale metamorfose verblijfsrecreatie
De toekomst van het bedrijf blijft gericht op Nederland. De sector is groot genoeg, er zijn weinig topspelers en er staan nog vele ontwikkelingen op stapel. Van de Loosdrecht dankt de prijs vooral aan de mooie ontwikkeling van het bedrijf in de afgelopen jaren. Waar ziet Van de Loosdrecht nog kansen in de overvolle recreatiemarkt. Makelaar Adri Mijnheer ligt toe: “De recreatiemarkt staat volgens onze beleving aan de vooravond van een totale metamorfose. Ik doel daarbij op het overschot van recreatiebedrijven wat er is wat gesaneerd of geüpgraded moet worden. Wij zien geen ruimte voor extra verblijfsrecreatie maar wel vernieuwing hiervan. Denk daarbij aan het veranderende gedrag van de consument die steeds meer ontzorgd wil worden en luxe, comfort verlangt en wil aanhaken op trends mee.”

Kennisdeling
De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut waardeert vooral de voortdurende kennisontwikkeling: “Innovatie is het sleutelwoord bij Van de Loosdrecht RBM, want zij is continu bezig haar diensten te verbeteren en optimaal af te stemmen op de wensen van haar klanten.” Van de Loosdrecht behoort tot de elite die bijvoorbeeld het wereldwijde RICS-label (Royal Institute of Chartered Surveyors) mag voeren. Dit is de hoogste certificering voor taxateurs wereldwijd in de branche. ‘Op dit moment is Van de Loosdrecht een van de slechts vier bedrijven in Nederland die voor banken en andere financiële instellingen taxaties mogen doen in deze niche.
Mijnheer pleit voor nog meer samenwerking: “Kennisdeling is in de recreatiebranche van groot belang. Wij moeten onderkennen wat de consument wil en hoe wij met zijn allen zo efficiënt mogelijk deze slag kunnen maken. Ik zie daarbij dus de grootste slag in verblijfsaccommodaties. Daarbij is het ook van belang dat in die kennisdeling bedrijven in regio’s hun omgeving gezamenlijk gaan promoten zodat ook zwakkere recreatieve regio’s bij de consument in beeld komen.”

Meer informatie: www.vandeloosdrecht.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *