Nieuwe naam voor Horeca & Food Inspiratie en Recreatie Vakbeurs Gorinchem: ‘Welcome’

Evenementenhal Gorinchem opent 23, 24 en 25 november haar deuren voor de gratis vakbeurs Welcome. Deze vernieuwde opzet vervangt de al tien jaar oude Horeca & Food Inspiratie en Recreatie Vakbeurs in Gorinchem. Een uniek platform voor de hospitalitybranche, waar recreatie en horeca deel van uitmaken.Tijdens Welcome 2015 wordt een uitgebreid kennisprogramma georganiseerd. Elke beursdag vinden er lezingen plaats rond een actueel thema op het gebied van recreatie, horeca & food en hospitality. Onderwerpen die in dit kennisprogramma aan bod komen zijn onder andere: ‘Hoe bereik je de klant?’, ‘Dynamic Pricing’, ‘Voedselallergie: irritante hype of blijvend fenomeen?’ en “Zwembadonderhoud”. Daarnaast kunnen bezoekers van de beurs lezingen over hospitality volgen of zelf aan een hospitality training deelnemen.

Innovaties op de beursvloer
Tijdens Welcome presenteren en demonstreren exposanten de nieuwste producten voor de recreatie-, horeca & food- en hospitalitybranche. Zo is Hanos aanwezig en presenteert hij zijn exclusieve en voordelige assortiment vers, food en non-food producten. Ook K3H Architecten is aanwezig op de beursvloer. Deze architecten werken gebouwen vanaf het begin uit in een 3D-tekenpakket. Opdrachtgevers kunnen virtueel rondlopen in het gebouw en het ontwerp van hun nieuwe gebouw zodoende echt beleven. Elbes demonstreert zijn controle- en beheersystemen, die beheerprocessen veiliger, duurzamer en comfortabeler maken voor bedrijven.

Zwembadplaza
Aanvullend op het aanbod aan exposanten, wordt tijdens Welcome de derde editie van Zwembadplaza gehouden. Dit jaar zelfs met een heus live zwembad op de beursvloer en diverse lezingen rondom trends uit de zwembadbranche. Zwembadplaza wordt mede mogelijk gemaakt door Reinders Waterbehandeling, Aqua Unique en Pleisureworld.

De beursvloer is tijdens Welcome op 23 en 24 november geopend van 13.00 tot 21.00 uur. Tijdens de laatste beursdag op 25 november is de beursvloer geopend van 11.00 tot 18.00 uur. Meer informatie en gratis e-tickets: evenementenhal.nl/welcome.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *