Nieuw vakantiepark Landal Kaatsheuvel geopend voor gasten

Afgelopen week was het zover: de allereerste gasten verbleven in de vakantiehuizen op het gloednieuwe Landal Kaatsheuvel. Het vierde Landal park in Brabant en één met een aantrekkelijke ligging nabij de Efteling.

De allereerste gasten

Landal Kaatsheuvel vormt een mooie aanvulling op de andere 54 parken van Landal GreenParks in Nederland en is een park met een ideale ligging voor veelzijdige uitstapjes. Het ligt direct naast natuurpark De Loonse en Drunense Duinen en op slechts 2 kilometer van de ingang van een van de populairste attractieparken van Nederland, de Efteling.

General Manager Paul van Reizevoort is in zijn nopjes na maandenlang hard te hebben gewerkt: “Eindelijk mogen we dit weekend de eerste gasten verwelkomen. Daar zijn we erg blij om, want iets kan er op papier en in theorie nog zo mooi uitzien, uiteindelijk gaat het erom hoe de gasten het ervaren.” En die gasten waren er dus voor het eerst afgelopen weekend.

De 24 accommodaties die nu klaar zijn zaten direct vol. “Dat is natuurlijk top”, zegt Paul. “We hopen dat onze gasten volop gaan genieten. En dit is nog maar het begin, hierna volgt nog een oplevering van 17 woningen in november en december. Daarmee is fase 1 klaar.”

Volledige oplevering in 2020

De tweede fase – aan de overkant van de Duinlaan, op het terrein van voormalig camping Duinlust – krijgt nog eens 60 accommodaties. De volledige oplevering van het park staat gepland voor 2020 en daarna volgt de officiële opening aan het eind van dat jaar.

In totaal krijgt het luxe Landal Kaatsheuvel 104 recreatiewoningen, in comfort en luxe uitvoering voor 4-, 6-, 8-, 10- en 12-personen én er zijn speciale kinderbungalows. “Vooral de woningen voor 10 en 12 personen zijn nu al populair en al ver vooruit volgeboekt” aldus Paul. Niet zo gek, met attracties als de Efteling en ook Safaripark de Beekse Bergen in de directe nabijheid.

Duurzaam en hoogwaardig

De woningen op Landal Kaatsheuvel zijn duurzaam gebouwd met hoogwaardige materialen en zijn zo energiezuinig mogelijk. Denk aan licht dat automatisch aan en uit gaat, een slimme thermostaat en zonnepanelen op het dak. Het ontwerp is modern karakteristiek en het geheel oogt gezellig, ook al is het park nu nog grotendeels onder constructie.

Ook het centrumgebouw springt in het oog. Als een grote, karakteristieke West-Brabantse schuur, maar dan modern en sfeervol, met een uitnodigende receptie. In dit hoofdgebouw bevindt zich tevens een (klein maar fijn) binnenzwembad met peuterbad, een minishop voor de dagelijkse boodschappen, speelfaciliteiten, een koffiecorner en buiten is er nog een fietsverhuur.

Alle ingrediënten voor succes

Vooral die laatste komt van pas bij gezinnen die een uitstapje willen maken naar de Efteling. “We zitten hier op 2 kilometer van de hoofdingang. We verwachten dan ook veel families en gezinnen op het park die de attracties in de omgeving bezoeken” zegt Paul.

En met Brabantse steden als Tilburg en Breda om de hoek en de schitterende natuur van de Loonse en Drunense duinen vlak naast het park, heeft Landal Kaatsheuvel alle ingrediënten voor een succesvolle toekomst.

Plannen voor een shuttledienst naar bijvoorbeeld de Efteling of een speciaal Efteling arrangement zijn er voorlopig nog niet, maar wie weet wat de toekomst brengt.

Investeerders

De recreatiewoningen op Landal Kaatsheuvel zijn eigendom van particuliere investeerders. Landal GreenParks neemt de verhuur en het beheer op zich. “Op dit moment zijn er nog 25 accommodaties te koop”, aldus de General Manager, “maar het gaat hard.”

Meer informatie: https://www.landal.nl/parken/kaatsheuvel


Met dank aan redacteur: Martinique Koevoets — Teamlid Parkvakanties
Zie ook: Landal Kaatsheuvel op Parkvakanties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *