Libéma past organisatiestructuur aan op groeiambitie

Libéma past haar organisatiestructuur aan op groeiambitie en kiest voor twee directeuren voor de divisie Attractie- en Vakantieparken, nadat de huidige divisiedirecteur Sjors van den Boogaart heeft besloten afscheid te nemen van de organisatie.

Na ruim 12 jaar dienstverband bij Libéma met diverse functies binnen de divisie Attractie- & Vakantieparken en de laatste jaren als Divisiedirecteur heeft Sjors van den Boogaart aangegeven toe te zijn aan een nieuwe uitdaging buiten Libéma.

“De afgelopen 12 jaar heb ik geweldige kansen en uitdagingen bij Libéma gekregen. In de laatste jaren heb ik als divisiedirecteur met alle fantastische collega’s van de diverse attractie- en vakantieparken ambities op het gebied van gastgerichtheid, organisatiekwaliteit en resultaat kunnen realiseren. Met als hoogtepunt de ontwikkeling en realisatie van het gloednieuwe Safari Resort Beekse Bergen, waar ik ontzettend trots op ben. Nu deze unieke vakantiebestemming helemaal staat, is het voor mij tijd voor een nieuwe uitdaging buiten Libéma.”

Dirk Lips, algemeen directeur Libéma: “Sjors heeft heel veel betekend voor de ontwikkeling van de divisie Attractie- en Vakantieparken bij Libéma. Ik ben Sjors dankbaar voor zijn bijdragen aan Libéma en wens hem bij voorbaat alle succes toe met het vervolg van zijn loopbaan.”

Divisie Attractie- en Vakantieparken wordt gesplitst: twee nieuwe directeuren.
Libéma heeft de afgelopen jaren op alle vlakken een stevige groei doorgemaakt: zowel in aantal bedrijven, als bezoekersaantallen, omzetcijfers, medewerkerstevredenheid en klanttevredenheid. Onlangs is Libéma eigenaar geworden van Expo Assen. Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch en Expo Haarlemmermeer zijn fors uitgebreid, en in het voorjaar van 2018 vond de opening van Safari Resort Beekse Bergen plaats. De groeiambitie blijft, en om meer focus te krijgen op alle individuele bedrijven is besloten dat de divisie Attractie- en Vakantieparken per 1 oktober wordt gesplitst. Leen Lips wordt directeur Attractieparken en Niels de Wildt wordt directeur Vakantieparken.

“Door het vertrek van Sjors hebben we de organisatiestructuur herzien en besloten deze aan te passen op onze groeiambitie. Ik heb in Niels de Wildt als directeur Vakantieparken en Leen Lips als directeur Attractieparken alle vertrouwen en kijk er naar uit om de toekomst van Libéma nog verder te verstevigen”, aldus Lips.

Meer informatie: www.libema.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *